Sayfa 473/1027 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Komik bu adamlar..42 milyar dolar yabancılara mülk satmışsın, 50-60 milyar dolar özelleştirmelerden pek çoğu yabancılara geçmiş, ülkeye 130 milyar civarında sıcak para sokmuşsun(şimdilerde biraz azalmıştır), bankalar dahil özel söktöründe pek çok firma yabancılara satılmış..yine bankalar dahil, özel şirketlerin zibil gibi dolar borcu yapmışşşş..

Sonrada kalkmış rahmetli Begoviç'in lafını yazısının altına eklemiş ''köle olmayacakmış''..breh breh, gülermisin ağlarmısın..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Komik bu adamlar..42 milyar dolar yabancılara mülk satmışsın, 50-60 milyar dolar özelleştirmelerden pek çoğu yabancılara geçmiş, ülkeye 130 milyar civarında sıcak para sokmuşsun(şimdilerde biraz azalmıştır), bankalar dahil özel söktöründe pek çok firma yabancılara satılmış..yine bankalar dahil, özel şirketlerin zibil gibi dolar borcu yapmışşşş..

Sonrada kalkmış rahmetli Begoviç'in lafını yazısının altına eklemiş ''köle olmayacakmış''..breh breh, gülermisin ağlarmısın..
    Goebbels goebbels o başlattı her şeyi.))))))))))))Adam dahiydi doğruya doğru.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Seviştiği bir hatuna sormak lazım.
    Bütün paraları bir hatuna kaptırıp ömrünün sonuna doğru turnelere mecbur kalmıştır.. Bas bas paraları leylaya vakası yani.

Propoganda,insanları etkileme,yönlendirme bunlar hep bilim ve sanat bence.Goebbels ne demiş hiristiyanlığın başarılı olma nedeni 2000 yıldır aynı şeyleri söylemesidir.Aynı şeyleri sürekli ısrarla söylersen bir müddet sonra sana inanırlar.

Doğru söylemek önemli değil,ısrarcı olmak tekrar yapmak lazım.Beyinleri etkilemenin yönlendirmenin pek çok tekniği var ,siyasette de bunlar ustaca kullanılıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Dostum sen öyle diyorsun ama karşımızda ''siz hepiniz ben tek'' var
    baksana halı gibi silkelemeye gelmiş

üstelik sanal dünyada olanda bizlermişiz
    özgüvene bak hele sen filozofun

Arada bir uğrayıp silkeliyorum işte, yoksa koca memleketi şu topiktekiler , sanal dünya ve de twitter!den ibaret sanıyorsunuz, siz genede muhatap almayın sizler bizlerin muhataplarısınız sizlerin gönlü de bir gün kazanılacak, gerçekleri göreceksiniz, hani herkesin bir gün fenerli olacağı gibi bir şey
    teldeki kumru gibi de tünedi aşağıda..
    hadi yaz bakalım iki satır
    hey allam..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Dostum sen öyle diyorsun ama karşımızda ''siz hepiniz ben tek'' var
    baksana halı gibi silkelemeye gelmiş

üstelik sanal dünyada olanda bizlermişiz
    özgüvene bak hele sen filozofun
    Diğer konularda tartışmaya bile girmem ama ekonomik konularda gelsin silkelesin ki ben dahil buradakilerde sıkletini öğrensin..

8. Son tesbitimi yapıp , diyeceğimi deyip gidiyorum, siz aranızda tartışırsınız

İnsan denen varlık beden midir, ruhmudur, hani varlığını göremediğimiz ama bedeni terk ettiğinde toprağın altına koyduğunuz şeyi insan zannediyorsunuz, o dediğniz hiç bir şey değil işte siz onu , o gitmeden kaybetmişsiniz ne yazıkki , üzülüyorum sadece, Bu sizleri aşarda aslında yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkara verebileciğiniz cevaaptan bin misil daha kolay cevabı, E hadi tartışın size bir malzeme verdim , bir ara gelir bakarım,parlak yorumlarınıza

Sayfa 473/1027 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •