Sayfa 531/1027 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ....
    İngilizcesi olanlar için...
    yahu bu kadar eleştiri üstüne, "ingilizcesi olanlar için" gibi aklınca ironik, alaycı bir mesaj yazmak nasıl bir kafanın ürünüdür sn bora?

geçenlerde "bir süre yazmayacağım" dediniz, yazmaya devam ettiniz.. bugün "bu başlık artık çekilmez bir yer haline geldi" dediniz. bu kadar eleştiri aldınız. ve ama fakat.. hala burada ve yazıyorsunuz.. hala aklınızca ortaya karışık laf sokuyorsunuz.

allah aşkına nedir sorununuz? burayı sabote etmek mi amacınız?

2.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bugün 125 baz puan artışının (150 yapabilirdi..) sebebi mizahen anlattıklarınız... Gelişmeler takip edilecek ve min 50 baz gelecektir temmuzda..
    Aslında temmuzda böyle sembolik bir artışı talep etmelerinin amacı politikacıları test etmek olacak. Eski inatlarında ısrarcı olup olmadıkları , uluslar arası finans sisteminin kuralları ile ne denli barışık bir havada oldukları test edilecek. İnanın bana o dikenli ve
    büyük kuyruk aslıda ağın içinde olmadığı sürece süreç sadece bir sonraki test noktasına kadar dondurulmuş demek.
    Bundan sonrası politikacıların sorumluluğunda , özellikle de seçimden sonra elde edecekleri özgüvenden etkilenip eski hatalarını tekrar edip etmeyeceklerinde.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aslında temmuzda böyle sembolik bir artışı talep etmelerinin amacı politikacıları test etmek olacak. Eski inatlarında ısrarcı olup olmadıkları , uluslar arası finans sisteminin kuralları ile ne denli barışık bir havada oldukları test edilecek. İnanın bana o dikenli ve
    büyük kuyruk aslıda ağın içinde olmadığı sürece süreç sadece bir sonraki test noktasına kadar dondurulmuş demek.
    Bundan sonrası politikacıların sorumluluğunda , özellikle de seçimden sonra elde edecekleri özgüvenden etkilenip eski hatalarını tekrar edip etmeyeceklerinde.
    Ve seçimden sonra olacak gelişmeleri kimse bilemeyeceği için öngörülerimizdeki nirengileri doğru bulmaya çalışacağız ve bence bir tanesi de yorumlarınızda gizli..
    hakuna matara....memento mori.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yahu bu kadar eleştiri üstüne, "ingilizcesi olanlar için" gibi aklınca ironik, alaycı bir mesaj yazmak nasıl bir kafanın ürünüdür sn bora?

geçenlerde "bir süre yazmayacağım" dediniz, yazmaya devam ettiniz.. bugün "bu başlık artık çekilmez bir yer haline geldi" dediniz. bu kadar eleştiri aldınız. ve ama fakat.. hala burada ve yazıyorsunuz.. hala aklınızca ortaya karışık laf sokuyorsunuz.

Her zamanki taktiğidir (Dilerse eski mesajları didik didik eder ortaya koyarım somut örneklerini )
    Şayet ona karşı birisi birşey yazarsa hemen aklınca yapıştırır cevabını birazda aşağılar o da olmadı forum kurallarından bir güzelleme yapar yetmezse burası dolar başlığı der olur biter.
    Ama olurda gelen tepkinin arkası gelirse birden fazla kişi kendisinden rahatsız olduğunu dile getirirse o zaman önce biraz sessiz kalır sonrada sanki hiçbirşey olmamış gibi vay arkadaş BRİÇ'de çok iyiyiz harikayız kel alaka birşeyler bulur getirir..
    Burada herkes aptal bir o akıllı ya.. konuyu dağıtmış olur..
    Taaa ki yeni bir kurban bulup ona çatana dek..

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku

Anlamak zor, şahsıma bu akşam ki gibi burada istenilmediğime dair mesajlar atılsaydı ben bırakın bu topiği hissenete girmem bir daha. Bu kadar kalp kırmışım insanların morellerini bozmuşum diye uğramazdım bu diyara. Uğramamakla kalmaz çok üzülerek kendi kendimi iyiden iyi sorgulardım.

Ne kalpler kırmışınız sayın Bora, çok mesajlar aldım hakkınızda.
    Gereğini yapın bence, insanlar kırılmış sizden bıkmış iyice.
    Haddim değil kimseye yazma demek, siz daha iyi bilirsiniz.
    Ama burda sizden dolayı yazmayan çok insan var bilesiniz!

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku

Kanaatimce biraz abartmışsınız..

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Anlamak zor, şahsıma bu akşam ki gibi burada istenilmediğime dair mesajlar atılsaydı ben bırakın bu topiği hissenete girmem bir daha. Bu kadar kalp kırmışım insanların morellerini bozmuşum diye uğramazdım bu diyara. Uğramamakla kalmaz çok üzülerek kendi kendimi iyiden iyi sorgulardım.

Ne kalp kırmızınız sayın Bora, çok mesajlar aldım hakkınızda.
    Gereğini yapın bence, insanlar kırılmış sizden bıkmış iyice.
    Haddim değil kimseye yazma demek, siz daha iyi bilirsiniz.
    Ama burda sizden dolayı yazmayan çok insan var bilesiniz!
    İhtimal dahi vermem . Neden size öyle şeyler yazılsın ki ?
    - İnsanları hor görmüyorsunuz
    - Kibirli değilsiniz
    - Ukala değilsiniz
    - Boş Boş konuşmuyorsunuz

Kim neden size bu denli nefret duysun ki ..
    Yahu tekrar ediyorum Power PC gibi en uçlarda yaşayan adamı bile seven sempati duyan birçok insan var burada..

Ne yaparlarsa yapsınlar.!!
    Hepsi pansumandan öteye gidemez.!!
    Çünkü Ekonomi hasta ölüm yatağında can çekişiyor.!!
    Bankaların durumu çok vahim.!!
    Batık kredilerin üzerinde oturuyorlar..!!
    Anlı şanlı büyük holdingler batık durumdalar.!!
    TOKi de tam bir batakta.!

Kaos tüm HIZIYLA yolda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 531/1027 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •