Sayfa 539/1027 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    haklısınız.. en mantıklısı bu gibi görünüyor. arkadaşımın kuzenine ileteceğim.
    Çok enteresan bir bilgi vereyim. Dünyada birçok organizasyon gibi Gülen grubuda bu yöntemi 2012 ve belki daha öncesinden beri kullanıyor. Ülkeye çatır çatır para sokup çıkartıyorlar bu yolla. Takibi yok. Bu tarz şeyleri haber yapmamaların sebebi millete yol yordam öğretmemek. Kripto çıktı mertlik bozuldu.
    Ytd

2. Yabancılar şirket borçlanma senetlerinden güçlü çıkıyor.

TCMB istatistiklerine göre son 17 haftada yani 5 Şubat 2018-1 Haziran 2018 arasında 213milyon dolarlık şirket borçlanma senedi sattı. Bu 17 haftanın sadece 3 haftası alıcılı geçerken 14 haftası satıcılı idi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Teknik olarak gün aralığı..max. 4,5280 min 4,4150..
    hakuna matara....memento mori.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Burger yırtmış.
    Burger pahalı bulduğu için bazı not kuruluşlarına ödemeyi kesti diye bir iddia vardı. Yani moodys para alamadığı için değerlendirmemiş te olabilir.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Usd/try 4,4869 +0,0029 +0,06%
    gau/try 187,100 +0,137 +0,07%
    usd/zar 12,9628 -0,0600 -0,46%
    eur/try 5,2993 +0,0036 +0,07%
    eur/usd 1,1808 +0,0009 +0,08%
    gbp/try 6,0269 +0,0076 +0,13%
    bir halt olacağı yok.

6. sabah yükselir akşam düşer

bu faizle dolar yükselmez

ayrıca bu ülkede yazın kriz olmaz...
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla iktidar yanlış işler yapıyor.Ekonomi çok ama çok kötü.Gelecekte de pek iyi şeyler görmüyorum.Bu inşaat ekonomisi devam ederse batarız.Bunlara eyvellah ,ben de defalarca yazdım.Ama son yazılanlara kendi adıma katılamam.Ben bu topraklarda doğdum burda öleceğim.Öyle gavur ellerine ne kendim giderim ne de bir lira para yollarım.Ben hem paramı iyi kötü bu sistem içinde, hem de bu memlekette tutarım.Batarsam da batayım,başka alternatifler bana uymaz.Aklıma uymayan şeylerle mücadele etmek başka gavur illerine madden manen gitmek başka.Yapanın kararı kişiseldir saygı duyarım ,ben yapmam ,doğru bulmam.Bu memleketin çok kazığını yedim ama bu toprakların insanıyım,başka memleketler ne bana ne parama uymaz.Devlet el koyarsa da koysun ,o kadar uzun boylu değil bence.
    geçen yıl iki bir süriyeli çiftin hikayesine şahit oldum

karı koca doktor çift

250k dolarlık villada kalıyorlardı suriyede

olaylar ilk çıkmaya başladığında aklı olanlar paralarını yurtdışına çıkardı dediler

biz tabiki olayların buralara geleceğine asla ihtimal wermedik bişey olmaz duzelir dedik dediler

olaylar buyumeye başladığında 250k dolarlık ewimize 50k teklif ettiler yine satmadık düzelir dedik

enson ewimizi 10k ya bile satamadık sadece eşyalarımızı alıp kaçtık dedi..

karı koca doktor çift antepte leş bir bodrum kattı kiralamak için bizim arkadaşla ewe bakmaya gidince adam ağlamaya başlamış ve bizim arkadaşa hikayesini anlatmış

nerden nereye 250k dolarlık villadan antepte ahırdan bozma bodrum katına !!!!

o yuzden bırakın onlem almak istiyen alsın

ben bile imkanım olsa paramı sistemden çıkarmayı düşünüyorum belki yapmam ama düşünmek bile insanı huzursuz ediyor
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

8. İthalat, ihracat ve diğer kambiyo işlemlerinde döviz veya Türk parası kaçırmak kastıyla muvazaalı işlemlerde bulunanlar, yurda getirmekle yükümlü oldukları veya kaçırdıkları kıymetlerin rayiç bedelinin yüzde kırkı oranında idari para cezasıyla cezalandırılırlar. Bu fiilin teşebbüs aşamasında kalması halinde verilecek ceza yarı oranında indirilir.

Bu kanunda kaçırmak ve hile den bahsediliyor. Normal vatandaşın ve şirketlerin vergisi ödenmiş dövizlerini yurtdışına çıkarmasında sorun yoktur heralde?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 539/1027 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •