Sayfa 542/1006 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Oranı %15 yaptı bugün. Günlüğü bundan yüksek veren yok benim bildiğim. Aylık oranlar gibi günlük verecek banka da bulamazsınız bu konuda "hoşgeldinleri" bir yana bırakırsak hep açık ara en iyisi e-turuncu oldu. Benim gibi gecelikte tutmak zorunda olanlar açısından e-turuncunun herhangi düzgün bir alternatifi yok. (Geceliğe yüksek oran vermek banka açısından tam bir kabus. Mevduatçı için ne kadar iyiyse, banka için o kadar kötü)
    Aynen bende cok memnunum. Cunku bazen doviz islemleri vs yapiyorum ve ING e turuncu bu konuda cok iyi.

Yuzde 15 e yukseltilmesi guzel olmus.

Peki pazarlikla falan bunu yukari cekme sansimiz yok mu biraz.

2.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Oranı %15 yaptı bugün. Günlüğü bundan yüksek veren yok benim bildiğim. Aylık oranlar gibi günlük verecek banka da bulamazsınız bu konuda "hoşgeldinleri" bir yana bırakırsak hep açık ara en iyisi e-turuncu oldu. Benim gibi gecelikte tutmak zorunda olanlar açısından e-turuncunun herhangi düzgün bir alternatifi yok. (Geceliğe yüksek oran vermek banka açısından tam bir kabus. Mevduatçı için ne kadar iyiyse, banka için o kadar kötü)
    not indirimleri konusunda ne düşünüyorsunuz?
    tedirginlik düzeyiniz nedir?
    aylık bağlamak yerine günlük ya da haftalık bağlamak daha mantıklı olan bir dönemde miyiz?

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    aylık bağlamak yerine günlük ya da haftalık bağlamak daha mantıklı olan bir dönemde miyiz?
    TR ekonomisinde yükselen faiz-enflasyon-kur riski hep var. Bunlar dışındaki riski şimdilik fazla görmüyorum. Fatura hep dar gelirliye.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Not indirimleri teknik sebepten yapildi. Cunku ulke notu daha dusuk.

Tekrar not indirmek icin izlemeye alma sebepleri Moodys in yakin zamanda ulke notunu bir kez daha indirebilecek olmasindan dolayi

Ondan sonra bir kez daha indireceklerdir bankalarin notlarini

Tabi bu bankalarin kredi bulmasini zorlastirir ancak mevduat acisindan sorun yok

Mevduat oranlari yukselmeye devam edebilir, cunku bankalarin mevduatlari artmiyor

Dolarizasyon halen devam ediyor. Hane halki dolarin dususlerini bir alim firsati olarak goruyor

Bu kisir donguyu kirmak gerekiyor, bu da guven ve degisim ile mumkun olabilir.

Cunku bu hukumet doneminde dolar alanlar hicbir zaman kaybetmediler

Ve politikalarina baktigimizda dolarin dusmesi icin herhangi bir vaatleri de yok (Ohal, TCMB bagimsizligi vs)

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Aynen bende cok memnunum. Cunku bazen doviz islemleri vs yapiyorum ve ING e turuncu bu konuda cok iyi.

Biraz önce müşteri hizmetleriyle yazıştım. Muhtemelen pazartesiden itibaren e turuncuda faiz artışı olacağını söyledi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Otorize Yazıyı Oku
    Biraz önce müşteri hizmetleriyle yazıştım. Muhtemelen pazartesiden itibaren e turuncuda faiz artışı olacağını söyledi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tesekkur ederiz. Hayirlisi olsun bakalim.

Vakıfbank ARI Hesap 100 gün süreyle %16,75 günlük faiz işliyor. Bundan daha iyisi şimdilik görünmüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Kesinlikle yok. Aselsan halka arzında "fiyat bu dediniz ama bana X'ten verseniz olmaz mı" demek gibi bir şey olur bu. Faizi şubeler ödemiyor, ING'nin merkez hazinesi, tüm havuza ortak olarak tek bir sistemden ödüyor. Zaten e-banka fazi bu. Yani fiziki şubelerin rakibi, onlara hiçbir katkı vermiyor. e-turuncunun tüm analitik hesapları da her gün giren çıkan para üzerinden çok sık inceleniyor, çeşitli formülasyonlara tutuluyor. e-turuncu'nun üzerinde yapılan analizler (Monte Carlo simülasyonları benzeri) TR piyasası açısından oldukça karmaşık ve ileri düzeyde.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 542/1006 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •