Sayfa 544/1027 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Teknik olarak gün aralığı..max. 4,5280 min 4,4150..

4.5323 .
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    valla her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirmek istiyorum kademeli. eninde sonunda biliyorum ki bu faiz balonu ile olacak iş değil..
    Halen %40 TL'deyim..
    Dün gerçekleşen düşüş bir parça daha devam edecek diye bekledim elim gitmedi AL tuşuna..
    Hesap tutmadı yükseldi..
    Yapacak birşey yok ..Son çare %40 ALTIN yaparız

Bu arada 3. köprü Çinlilere satılıyormuş diye haber var. Niye acaba ! Verilen teminat ile geç geçme paranı garanti geri alacağın, tüm yükün ülkedeki haramiler tarafından tüyü bitmemiş yetim üzerine yıkılan bir DELİ DUMRUL köprüsünü niye satarsın ? Hadi bakalım bir cevap bulalım .

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada 3. köprü Çinlilere satılıyormuş diye haber var. Niye acaba ! Verilen teminat ile geç geçme paranı garanti geri alacağın, tüm yükün ülkedeki haramiler tarafından tüyü bitmemiş yetim üzerine yıkılan bir DELİ DUMRUL köprüsünü niye satarsın ? Hadi bakalım bir cevap bulalım .
    Türk Telekomdaki aynı yöntem

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    adam diyor tulumbada su kalmadı diye, bırakın köprüyü bu gidişle hazine arazisi kalmaz memlekette..

425 baz puan höst faizi artır ama Dolar hala çıkışa başladığı noktadan %10 yukarıda olsun. Eee dedik güven kayboldumu yalancı çoban olursun, koyunları kurt kapar kimse sana inanmaz. Hayır beteri göreceğiz o kesinde benim tahammül edemediğim şey bize bile bile bu beteri yaşatacak olanlardan hesap sorulmayacak olması.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çinde çok ciddi dolar rezervi var dolar zengini çekik gözler. Dolarlardan kurtulmak isterlerse Türkiye de taşa toprağa yatırırlar paraları. Ülkeyi sata sata bitirdik gerçi satılacak yer var mı hala oda ayrı konu.

Kemal Sunalın filminde Boğaz köprüsünü satıyorlardı o duruma geldik yani.

https://youtu.be/mr4JXGHFp1s

8. Arjantin IMF'den 50 milyar dolar borç alacak
    Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Arjantin, 50 milyar dolar kredi içeren üç yıllık stand-by (üye ülkelere destek) anlaşması üzerinde uzlaştıklarını açıkladılar.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 544/1027 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •