Sayfa 144/394 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Bu petrol değil arkadaşlar her gün 50 K 300 K satarak 3-5% düşürülemez .
    Martta 15 TL olan kağıt bu gün 3.40 TL oldu ise sorun kağıtta değildir .
    Sorun sizsiniz . 10 - 20 sayfa yazılanları takip ettim de .
    Herkes akıl tutulması yaşıyor .
    sorunu YAbancı satıyor a bağlayan arkadaşlar
    akıl tutulması yaşıyor yada herkesin böyle düşünmesi isteniyor demektir .

15 TL eden hiç bir şey 2 ayda 3 TL ye gelmez , gelemez bu olasılık dışıdır.
    Ya 15 TL yalandır YADA 3.5 TL yalandır , Bence tüm fiyatlamalar yalan .
    Deuche satıyor citi alıyor muhabbetti de yalan spek size bir ilizyon gösteriyor .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. 5.5 milyon işlem hacmi ile -1.98 anlayan beri gelsin.
    Yazdıklarım alım satım veya yatırım tavsiyesi değildir, kendi şahsi düşüncelerimdir.

3. Bu kadar işlem ile veriliyor ise en az %5 düşmeli, alınıyor ise %5 yükselmeli. Gariplikler kumpanyası.
    Yazdıklarım alım satım veya yatırım tavsiyesi değildir, kendi şahsi düşüncelerimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bu petrol değil arkadaşlar her gün 50 K 300 K satarak 3-5% düşürülemez .
    Martta 15 TL olan kağıt bu gün 3.40 TL oldu ise sorun kağıtta değildir .
    Sorun sizsiniz . 10 - 20 sayfa yazılanları takip ettim de .
    Herkes akıl tutulması yaşıyor .
    sorunu YAbancı satıyor a bağlayan arkadaşlar
    akıl tutulması yaşıyor yada herkesin böyle düşünmesi isteniyor demektir .

15 TL eden hiç bir şey 2 ayda 3 TL ye gelmez , gelemez bu olasılık dışıdır.
    Ya 15 TL yalandır YADA 3.5 TL yalandır , Bence tüm fiyatlamalar yalan .
    Deuche satıyor citi alıyor muhabbetti de yalan spek size bir ilizyon gösteriyor .
    hissedin ederi bakkal hesabına göre 2 milyar ciro %10 net kar, hisse başı 1,2 tl kar eder ki; bu da 12 tl hisse için makul bir fiyattır gibi.peki bu fiyat da neyin nesi; unutulmasın ki bir malın degeri piyasadaki degeridir. eger piyasada kimse o mala bir fiyat vermiyorsa o malın degeri yoktur. o yüzden herkes alırken ya da satarken hissenin fiyatına mali işlemi kadar etki ediyor.

5. Bu yabancıların elinde hâla mal varmı
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. 2018 ilk çeyrek:

Toplam üretim :382.301.144 kwh
    Net satış : 201.880.000 tl
    0,528 TL/kwh - ortalama
    Faaliyet karı : 56.510.000 tl.

31.03.18 tarihli kurlar :
    Usd.3,95
    EUR.4,87

İlk çeyrek üretimleri yaz etkisi ile mutlaka bir miktar düşecektir fakat öte yandan kur artışının Ayen in gelir tarafında ve döviz borçları üzerinde net etkileri olacaktır.

İlk çeyrekteki brüt kar marjı (%29) ve faaliyet kar marjı (%28) aynen korunabilirse Ayen bu yıl yılı ne seviyede faaliyet karı ile kapatır ?

Benim beklentim olumlu , bu hisseyi uzun vadeli bir yatırım olarak 5-6 yıldır biriktiriyorum. Sabrım ve beklemeye gücüm var, Allah maliyeti yüksek olanlara yardım etsin.

Not: bugün açıklanan Arnavutluk daki 111 mw lık Yeni yatırım sözleşmesi Ayen deki bekleme vademi uzattı (kısa vade için borcu arttırıcı etkisi olacak büyük bir yatırım olduğu için olumsuz etki) . Bu yatırım bitip devreye alınınca ( mesela 2 yıl sonra) 33 yıl Ayen in ciddi gelir üreteceği bir varlığı olacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bende aynı kanatteyim .hissede günlük değil az az düştükçe almalı ,uzun vade çok iyi kazandıracağına inanıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    PAtlak kağıt
    PAtlak yönetim
    Patlak Lastikli araba
    Kısa sürede 14 TL den 3.40 TL ye geldi ise kağıt operasyon yemiştir 3 sene hiç bi yere gitmez .

Alıntı Originally Posted by Hotas Yazıyı Oku
    2018 ilk çeyrek:

Toplam üretim :382.301.144 kwh
    Net satış : 201.880.000 tl
    0,528 TL/kwh - ortalama
    Faaliyet karı : 56.510.000 tl.

31.03.18 tarihli kurlar :
    Usd.3,95
    EUR.4,87

İlk çeyrek üretimleri yaz etkisi ile mutlaka bir miktar düşecektir fakat öte yandan kur artışının Ayen in gelir tarafında ve döviz borçları üzerinde net etkileri olacaktır.

İlk çeyrekteki brüt kar marjı (%29) ve faaliyet kar marjı (%28) aynen korunabilirse Ayen bu yıl yılı ne seviyede faaliyet karı ile kapatır ?

Benim beklentim olumlu , bu hisseyi uzun vadeli bir yatırım olarak 5-6 yıldır biriktiriyorum. Sabrım ve beklemeye gücüm var, Allah maliyeti yüksek olanlara yardım etsin.

Not: bugün açıklanan Arnavutluk daki 111 mw lık Yeni yatırım sözleşmesi Ayen deki bekleme vademi uzattı (kısa vade için borcu arttırıcı etkisi olacak büyük bir yatırım olduğu için olumsuz etki) . Bu yatırım bitip devreye alınınca ( mesela 2 yıl sonra) 33 yıl Ayen in ciddi gelir üreteceği bir varlığı olacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 144/394 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •