Dolarda son dalga olduğuna inanıyorum.bir çıkış son olacak.sonra düşecek seçim ertesi diye düşünüyorum.
Dolarda son dalga olduğuna inanıyorum.bir çıkış son olacak.sonra düşecek seçim ertesi diye düşünüyorum.
size küçük bir yöntem söyleyeyim. hiç ekonomi bilmeyen bir kişinin yapması gereken tek şey manşetlere bakmaktır. şuan faiz yüksek olmalı deniyorsa yükselecektir eninde sonunda. borsada ise kara cuma battı ülke yatırımcı kaçıyor borsadan diyorlarsa İMKB 10 hisselerinden karma portföy yapma zamanı gelmiştir. saygılarımla
YTD
Bir dostuma soyle bir tavsiyede bulundum.
10 tane saglam hisse sec, zaten daha fazla bulamazsin.
Bunlari da artik herkes az cok bilir.
Secerken su iki kriteri mutlaka uygula:
1. Sahibi kim? (Seninle ortak olmaya layik mi?)
2. Temettu veriyor mu? (Paylasimci mi?)
Sonra parani su andan baslayarak 26 ya bolup her hafta fiyatina bakmadan mesela her hafta cuma gunu 17,30 da, mekanik bir sekilde 1/26 sini bu hisse senetlerinden aliim icin kullan.
26 hafta sonra para bitince 10 hisselik bir portfoyde ortalama bir maliyet olusmus olacaktir.
Bu surecte ben illa ki dipten alacagim diyenlere de hic aldiris etme.
Dibi kimse bilemez.
Biliyorum diyene de inanma.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Çok büyük bir sıçrama. 10 yıllık tahvil faizi bu sabah 42 bazpuan birden fırladı %16 !!!!!!
Bu artık stagflasyonun da ötesinde muhtemel bir slumpflasyonu fiyatlamaya başlamış gibi gözüküyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri