Sayfa 612/1006 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Dolarda son dalga olduğuna inanıyorum.bir çıkış son olacak.sonra düşecek seçim ertesi diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Oncelikle ustad filan degilim.
    Bazen anlayabilirim, bazen anlayamiyorum.
    Tecrubeler ile bir yere kadar bir onsezi gelismis olabilir.
    Bu noktayi az cok dogru bir sekilde bile saptamis olmak da yetmiyor, o psikolojik arkaplan insanin elini kolunu bagliyor malesef.
    Syg,
    size küçük bir yöntem söyleyeyim. hiç ekonomi bilmeyen bir kişinin yapması gereken tek şey manşetlere bakmaktır. şuan faiz yüksek olmalı deniyorsa yükselecektir eninde sonunda. borsada ise kara cuma battı ülke yatırımcı kaçıyor borsadan diyorlarsa İMKB 10 hisselerinden karma portföy yapma zamanı gelmiştir. saygılarımla
    YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    kesinlikle haklısınız... özellikle endeks 60000 altında sağlam şirketlerden her ay ufak ufak almak lazım...
    ytd
    Bir dostuma soyle bir tavsiyede bulundum.
    10 tane saglam hisse sec, zaten daha fazla bulamazsin.
    Bunlari da artik herkes az cok bilir.
    Secerken su iki kriteri mutlaka uygula:
    1. Sahibi kim? (Seninle ortak olmaya layik mi?)
    2. Temettu veriyor mu? (Paylasimci mi?)
    Sonra parani su andan baslayarak 26 ya bolup her hafta fiyatina bakmadan mesela her hafta cuma gunu 17,30 da, mekanik bir sekilde 1/26 sini bu hisse senetlerinden aliim icin kullan.
    26 hafta sonra para bitince 10 hisselik bir portfoyde ortalama bir maliyet olusmus olacaktir.
    Bu surecte ben illa ki dipten alacagim diyenlere de hic aldiris etme.
    Dibi kimse bilemez.
    Biliyorum diyene de inanma.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir dostuma soyle bir tavsiyede bulundum.
    10 tane saglam hisse sec, zaten daha fazla bulamazsin.
    Bunlari da artik herkes az cok bilir.
    Secerken su iki kriteri mutlaka uygula:
    1. Sahibi kim? (Seninle ortak olmaya layik mi?)
    2. Temettu veriyor mu? (Paylasimci mi?)
    Sonra parani su andan baslayarak 26 ya bolup her hafta fiyatina bakmadan mesela her hafta cuma gunu 17,30 da, mekanik bir sekilde 1/26 sini bu hisse senetlerinden aliim icin kullan.
    26 hafta sonra para bitince 10 hisselik bir portfoyde ortalama bir maliyet olusmus olacaktir.
    Bu surecte ben illa ki dipten alacagim diyenlere de hic aldiris etme.
    Dibi kimse bilemez.
    Biliyorum diyene de inanma.

Syg,
    kesinlikle dibi bulmak imkansız. Parça parça, gıdana, çocuklarına harcayacağın parana, tatil parana dokunmadan keyfini bozmayacak şekilde alacaksın.

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bu hafta burgandan oran alan var mı?
    Dün 200k temdit 17.50 dediler şöyle sordum sadece pazarlık yok. Gecelik 16.50 den güldüren hesaba koymuştum bayram sonrası muhtemelen daha yüksekten aylığa geçeceğim.

6.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Ben de geçen hafta 16.65 ile güldüren hesap actirmistim. O hesabı kapatıp yeniden güldüren hesap actirinca, bugunki güncel gecelik orandan faydalanabiliyor muyuz?

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Yapmadılar dün bana. Temdit de 17 50 dedi benim şube yükünü tutmuş değiştirmek lazım herhalde

7. Çok büyük bir sıçrama. 10 yıllık tahvil faizi bu sabah 42 bazpuan birden fırladı %16 !!!!!!

Bu artık stagflasyonun da ötesinde muhtemel bir slumpflasyonu fiyatlamaya başlamış gibi gözüküyor.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    size küçük bir yöntem söyleyeyim. hiç ekonomi bilmeyen bir kişinin yapması gereken tek şey manşetlere bakmaktır. şuan faiz yüksek olmalı deniyorsa yükselecektir eninde sonunda. borsada ise kara cuma battı ülke yatırımcı kaçıyor borsadan diyorlarsa İMKB 10 hisselerinden karma portföy yapma zamanı gelmiştir. saygılarımla
    YTD
    Hangi manşetlere???
    Manşetlere bakıp karar verenler
    Acıyorum hallerine.!!!
    Atını saglam kazıga bağlayacaksın.!!
    Saygılar
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 612/1006 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •