Arama sonucu : 3772 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by t1tanss Yazýyý Oku
    Satacak belli git gide fiyat çekiyor aþaðýya 40000 lot yaptý.Olurda biri bunu karþýlarsa kaðýt mart 13 e kadar yükþeliþe geçer.

An itibariyle 8.71 - 8.75 arasý 33000 lot satýsta. 1000 lot tek kalemde birisi aldý çýktý 8.71 den
    Citibanktaki 100000 lot engelliyor kaðýdý.50000 lotu 8.85 e kadar yazmýþ.bu 50000 lot satilirsa diger 50000 lotda muhtemelen piyasaya sürülür.kagidin onu açýlýr bu fiyatlardan yeni maliyetlenmeler tamamlanmýþ olur.bugun önemli.ozellikle Vakif Yatirim daki yatýrýmcý gerçek ve güçlü yatýrýmcýysa bu fýrsatý kacirmayacaktir.y.t.d

2. Deceuningin belçika borsasýndaki hisse fiyatý da hergün yükseliyor.bugun þu an alislar hýzlandý % 3 yukarýda deceunink fiyatý.

3. Egproda satista bekleyen lotlarin yarisi silindi. Bu arada deceuning teki artis %5 i buldu.

4. Güçlü bir alýcý grup geldi nihayet.satislari 8.59 civarindan karþýlýyor.muhtemelen citibank yatirim finans üzerinden tüm lotlari satýyor.

5. Nihayet güçlü bir alýcý grup geldi.yuklu miktardaki satislari 8.59 civarindan karþýlýyor.muhtemelen citibank yatirim finansman üzerinden elindeki 100000 lotu satýyor.

6.  Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
    nihayet güçlü bir alýcý grup geldi.yuklu miktardaki satislari 8.59 civarindan karþýlýyor.muhtemelen citibank yatirim finansman üzerinden elindeki 100000 lotu satýyor.
    gün boyu hiç bakmamaya çalýþyorum... Baktýkça dönen dümenler deli ediyor beni... En iyisi alýp unutmak. Her halükarda uzun vade de çýkacaksýn be kaðýt....
    Ytd.

7.  Alýntý Originally Posted by skfeyi Yazýyý Oku
    gün boyu hiç bakmamaya çalýþyorum... Baktýkça dönen dümenler deli ediyor beni... En iyisi alýp unutmak. Her halükarda uzun vade de çýkacaksýn be kaðýt....
    Ytd.
    Uzun uzun da ne kadar uzun. Bunu beklerken göz göre göre kaç tane kaðýt kaçýrdým. Son bir saat içinde biþeyler döndü tüm satýþlar nerdeyse karþýlandý ama yinede yerinde sayýyor.Acaba kendi aralarýnda virman mý yapýyorlar. Saat 5 den sonrasýný bekleyelim bakalým nolacak. YTD

8.  Alýntý Originally Posted by t1tanss Yazýyý Oku
    uzun uzun da ne kadar uzun. Bunu beklerken göz göre göre kaç tane kaðýt kaçýrdým. Son bir saat içinde biþeyler döndü tüm satýþlar nerdeyse karþýlandý ama yinede yerinde sayýyor.acaba kendi aralarýnda virman mý yapýyorlar. Saat 5 den sonrasýný bekleyelim bakalým nolacak. Ytd
    en az 1 yýl. Yaný 2017 karýnýda görmek lazým. Yeni fabrýka ve yeni üretimin meyvesini almalý þirket.. Bence yani...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •