Sayfa 763/1027 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Örneğin ben diyorum ki, abbas orada burada FAİZ de FAİZ, faiz kötülüklerin en büyük anasıdır bizi faiz ile dize getiremezler diye bağırırken ve beni seçin faizi tekrar tek hanelere indireceğim söz veriyorum derken niye DELİ DUMRUL KÖPRÜlerinden alınan ücretleri TL ye çevirecez ,yandaş müteahhitlerimizden verdiklerimizi geri alacaz filan demez ? Şimdi hal böyleyken ben sistem dışında olayım deyince niye kötü oluyorum ? Bana tasarruflarım hep GÜVENCE altında olacak garantisini kim verebilir ? Niye Türkiyenin CDS leri batık YUNANİSTANDAN bile yüksek ? Bu kadar yüksek sigorta primlerini veren yabancılar enayimi ?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sermaye kontrolü şeklinde bir hamle olursa bir hesaplaşmadan bahsedebiliriz onun dışındaki her seçenekte sermaye lehine asimetrik güç oluşacağı için bir hesaplaşma mümkün olamaz.
    Bunun olmayacağı ( sermaye kontrolü) garantisi var mı ? Size birisi sorsa böyle bir garantiyi verebilirmisiniz ? Olduktan sonra bana acıyan ah vah diyen mi olur yoksa baldırı çıplak takımı oh olsun faiz yiyici haram zedelere mi der ? Hem layık grubu tarafında olmayacağım, ülkeyi bu hale getirenlere en baştan beri muhalif olup yapılanların yanlış olduğunu söyleyeceğim ama beni kaale almayacaklar hemde aynı gemide boğulacağım öylemi ! Yemezler ...

Eurobond larda gevşeme mi var ? %8 üzerine çıkmış Bond larımız tekrar 8 altına inmiş gösteriyorlar!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bunun olmayacağı ( sermaye kontrolü) garantisi var mı ? Size birisi sorsa böyle bir garantiyi verebilirmisiniz ? Olduktan sonra bana acıyan ah vah diyen mi olur yoksa baldırı çıplak takımı oh olsun faiz yiyici haram zedelere mi der ? Hem layık grubu tarafında olmayacağım, ülkeyi bu hale getirenlere en baştan beri muhalif olup yapılanların yanlış olduğunu söyleyeceğim ama beni kaale almayacaklar hemde aynı gemide boğulacağım öylemi ! Yemezler ...
    Uçak havalandıktan sonra mutlaka yere ineceğinin garantisi var ama nasıl ineceğinin garantisi tabii ki yok. Buna da bu çerçevede bakmak lazım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

tuikin konut satışı rakamları ilginç yakın zamanda Türkiyede satılan konutların %50 den fazlasını yabancılar alacak
    Türklere satışlar mayısta %2 artarken yabancılara satışlar %36 artmış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Son 5 yıllık net getiri yüzdesi ve katkı fonlarının hangi oranda ve hangi fonda değerlendirildiğini görmek çok faydalı olabilir. Bende BES yok o nedenle bilmiyorum. Paylaşan forumdaş olursa öğrenebiliriz. Özellikle şu katkı payı değerlenme oranını.

Açık söyleyeyim katkı payı benim belirlediğim sabit getirili fonlarda değerleniyorsa ve yönetim gideri yıllık %1'in altına inerse sisteme girmeyi düşünebilirim.
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bunu beceren varsa niye BES te kalsın dışarıda olsun yine daha fazla kazanırdı %100 eminim. Neyse BES te olup ben mutlu ve huzurluyum diyenlere bol kazançlar. Af buyrunuz ama bu biraz şuna da benzer, falanca hisseyi en dipten alıp en tepeden satıp sonra başka bir hisseye geçip yine en dipten alıp en tepeden satmaya. Yahu kendimi avcı hikayesi anlatıyor gibi hissettim birden.
    Öte yandan bir insan kolayına saplantılarında kurtulamaz. Örneğin Tl mevduatçısı bir kişi Dövize dönemez hele BORSA ya asla vede kata para koymaz. Yani demem o ki bunları yapma becerisine sahip bir yatırımcının BES te işi ne ?
    antipanik vardı gali,ba bi çağırayım onu
    bir halt olacağı yok.

7. Patates ve soğanda yükseliş kaçınılmaz. Az önce patatesi 5 liradan aldım .

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 763/1027 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •