Sayfa 783/1027 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Doğru bu

2010 'da Seul'deydim orada yaşayan bir arkadaşım vardı metrodaki insanların önemli bir bölümü uyuyordu şaşırdım bu konuyu konuşmuştuk bana ''burada bazı insanlar günde 14-15 saat çalışıyorlar'' demişti inanamamıştım.
    devlet memuru değilsen ve iyi para ödeniyorsa TR de durum farklı değil....Ben şahsen gece Amerikalılara , pazar araplara hafta içi TR deki lerle uğraştığım bir iş hayatım olmuştu......

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Basit dört işleminde hata var..

1,1 milyar dolar / 82 milyon = 13.414 dolar DEĞİL.. 13 dolar..
    Haklısınız...
    Tşkler

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    aklima basima gelen bir olay geldi

2-3 sene once evden tasinma sebebiyle evindeki esyalarini satisa cikaran birinin evine gitmistik

Amerikada bunlar cok yaygindir cmtesi pazar gunleri internete ilan koyarlar herkes gider kapi aciktir girersin iceri ne varsa toplarsin kadin kapida mallari sayar parasini verir cikarsin

neyse biz gittik orada baskalarida var tabi giysilere mobilyalara bakan. bi tane cinli gibi bir kadin vardi benim hanimla konustugumu duydu. Zaten genelde ya kadinlar ya ciftler gidiyor boyle satislara

kadin durup dururken yani tanimiyoruz etmiyoruz daha once hic gormedigim bir cekik gozlu kadin, konusmaya basladi bizimle. Siz dedi ne kadar sansliniz amerikada yasiyorsunuz hersey burda ne kadar guzel

Ben sasirdim ne demek istiyorsunuz siz burada yasamiyormusuunz?

Hayir ABD ye yeni tasindim

nereden?
    Guney Koreden

Peki neden biz sansliyiz?
    ne bilim hersey cok rahat bakin bugun cmtesi burayi geziyorsunuz ne guzel

Alla alla Guney Korede cumartesileri gezilmiyormu?
    Katiyetle hayir. Bircok isyerinde cmtesi calisilir hatta pazarda calisilan cok yer vardir. Mesela benim babam cok calismaktan oldu.
    ---------------------

bu olayi dun gibi hatirliyorum. Kadinin artik icine nasil oturduysa bu aci olay, hic tanimadiklarina anlatiyor. Akli dengesi bozuk degildi yalnizca amerikaya yeni gelmenin sokumu diyim artik.

Asyalilar afedersiniz kopek gibi calisiyorlar ve bu yuzden biz Asyadan daha fakir duruma gelmek uzereyiz onu demek istedim
    Koreli amerikan ruyasi ile henuz tanismadigi icin oyle soylemistir.

Senelik 250 k yapacagim diye gunde 18 saat (pazar dahil) calisan muhasebeciler de var, doktorasini rahat rahat yapmak icin hafta sonlari dunkin donuts da alin teri dokerek geciren universite ogrencileri de var. bir de pakistandan amerika ya gelip haftada 4 gun garsonluk yapip borc harc spor araba alip kizlarla 3 gununu geciren zihniyette var.

Hayattan beklenti ne kadar cok ise o kadar cok cile cekmek gerekiyor(baba parasi yiyenleri ayri tutuyorum). Isin sonunda elde edilen deger ulke den ulkeye degisse de, insan isteklerinin pesinden kosmali.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,145
    Ya senin gibi Kasparov la satranç oynadığını söyleyen adam yapar mı bu hatayı ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Haklısınız...
    Tşkler

saygılar/başarılar
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Doğru bu

2010 'da Seul'deydim orada yaşayan bir arkadaşım vardı metrodaki insanların önemli bir bölümü uyuyordu şaşırdım bu konuyu konuşmuştuk bana ''burada bazı insanlar günde 14-15 saat çalışıyorlar'' demişti inanamamıştım.
    Türkiye'de de günde 14-15 saat çalışan insanlardan bu kadar habersiz misiniz ?

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Yeşili yaktı arkadaş..4.5046 altında 240 Min kalmadıkça yeşil devam.Bakalım.Lambaya püf demeden kaça kadar gidecek ? Giderse tabi

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    4.72 altında 240 Min olarak güncelleyelim

4.7257 altında 240 Min olarak güncelleyelim...Yaklaşmaya başlamış çizgiye.Kızarmadan tepki gelir mi acaba ?.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,145
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    4.7257 altında 240 Min olarak güncelleyelim...Yaklaşmaya başlamış çizgiye.Kızarmadan tepki gelir mi acaba ?.

Eline sağlık...

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Türkiye'de de günde 14-15 saat çalışan insanlardan bu kadar habersiz misiniz ?
    Konu G kore insanının ne kadar çok çalıştığı,

benim buradan haberdar olup olmamam değil.

onu da siz açıklamış oldunuz..

Sayfa 783/1027 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •