Originally Posted by derinlikler Yeşili yaktı arkadaş..4.5046 altında 240 Min kalmadıkça yeşil devam.Bakalım.Lambaya püf demeden kaça kadar gidecek ? Giderse tabi Originally Posted by derinlikler 4.72 altında 240 Min olarak güncelleyelim 4.7257 altında 240 Min olarak güncelleyelim...Yaklaşmaya başlamış çizgiye.Kızarmadan tepki gelir mi acaba ?.
Originally Posted by derinlikler 4.7257 altında 240 Min olarak güncelleyelim...Yaklaşmaya başlamış çizgiye.Kızarmadan tepki gelir mi acaba ?. Eline sağlık... MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by derinlikler 4.7257 altında 240 Min olarak güncelleyelim...Yaklaşmaya başlamış çizgiye.Kızarmadan tepki gelir mi acaba ?. Kızarmadan yırtmış
Dostum kixarsa bile feyk der geçeriz [emoji16][emoji16] elimizde USD EUR var ya ! Bu arada EUR ne durumda ? Originally Posted by derinlikler Kızarmadan yırtmış MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by human01 Dostum kixarsa bile feyk der geçeriz [emoji16][emoji16] elimizde USD EUR var ya ! Bu arada EUR ne durumda ? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi En yakın rakam 5.4836 altında 240 Min kalıp kalmaması onda Gece 12 den sonra güncellenir rakam..
Originally Posted by derinlikler En yakın rakam 5.4836 altında 240 Min kalıp kalmaması onda Gece 12 den sonra güncellenir rakam.. Sağol dostum..... MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by derinlikler Yeşili yaktı arkadaş..4.5046 altında 240 Min kalmadıkça yeşil devam.Bakalım.Lambaya püf demeden kaça kadar gidecek ? Giderse tabi Originally Posted by derinlikler 4.7257 altında 240 Min olarak güncelleyelim...Yaklaşmaya başlamış çizgiye.Kızarmadan tepki gelir mi acaba ?. Cısssssss
Originally Posted by derinlikler Cısssssss Kilitlendi,dondu,kaldı Saatlikte Par al vermiş en azından ..
Forum Rules
Yer İmleri