Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Türkiye'de de günde 14-15 saat çalışan insanlardan bu kadar habersiz misiniz ?
    Konu G kore insanının ne kadar çok çalıştığı,

benim buradan haberdar olup olmamam değil.

onu da siz açıklamış oldunuz..

2.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Türkiye'de de günde 14-15 saat çalışan insanlardan bu kadar habersiz misiniz ?
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Konu G kore insanının ne kadar çok çalıştığı,

benim buradan haberdar olup olmamam değil.

onu da siz açıklamış oldunuz..
    G.Kore de veya Tr de bir insan 14-15 saat çalışıyorsa ne zaman uyuyor/yemek yiyor vs vs?
    Valla ben habersizim yada uyku çöktü bir türlü aklıma gelmiyor
    Sizden rica etsem bana 14-15 saat çalışılan mesleklere örnek verebilirmisiniz?
    Zaman zaman nöbetçi kalınan işi (doktorun acil nöbeti-subayın kışla nöbeti gibi) kast etmiyorsunuz değil mi?
    Düzenli ve sürekli 14-15 saat çalışılan meslek veya meslekler neymiş çok merak ettim doğrusu...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    G.Kore de veya Tr de bir insan 14-15 saat çalışıyorsa ne zaman uyuyor/yemek yiyor vs vs?
    Zaman zaman nöbetçi kalınan işi (doktorun acil nöbeti-subayın kışla nöbeti gibi) kast etmiyorsunuz değil mi?
    Düzenli ve sürekli 14-15 saat çalışılan meslek veya meslekler neymiş çok merak ettim doğrusu...

saygılar/başarılar
    özel sektörde örneğin yiyecek içecek satan yerlerde (pastane, lokanta, büfe). küçük fabrikalarda.

birde istanbulda mesala işe gidiş gelişte günde yaklaşık 3 saat yolda geçiren onbinlerce çalışan var.

4.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    özel sektörde örneğin yiyecek içecek satan yerlerde (pastane, lokanta, büfe). küçük fabrikalarda.

birde istanbulda mesala işe gidiş gelişte günde yaklaşık 3 saat yolda geçiren onbinlerce çalışan var.
    Doğru büfe var...
    Sabah 8 de açıp gece 12 kapatan büfeler var ama onlarda dahi eş/dost/akraba dönüşümlü oluyor...
    24 saat çalışan pastahane/lokanta gibi yerlerde vardiya usulu var
    Arkadaşlar TR de 14-15 saat çalışılan iş/meslek yok gibi ...
    Fazla ısrar etmesek mi acaba?

saygılar/başarılar

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Doğru büfe var...
    Sabah 8 de açıp gece 12 kapatan büfeler var ama onlarda dahi eş/dost/akraba dönüşümlü oluyor...
    24 saat çalışan pastahane/lokanta gibi yerlerde vardiya usulu var
    Arkadaşlar TR de 14-15 saat çalışılan iş/meslek yok gibi ...
    Fazla ısrar etmesek mi acaba?

saygılar/başarılar
    Her gün 14-15 saat çalışma 3-4 içerisinde insanı bitirir ama şahsi rekorlarım ayda 160 saat mesai ve 72 saat kesintisiz uykusuz çalışmak olmuştu.Hardcore çalışma modundaki kölelere rastlamanız zor,çünkü bu kişilerin zaten dünya ile irtibatları kesiliyor ayrıca bu sistemden kurtulmaları da çok zor oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku

saygılar/başarılar
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-40135173 Japonya.

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38909632 İsveç.

7. Japonya da ve G.Kore de fazla mesai var gibi..
    İnsanları fazla mesaiye zorluyorlar gibi...
    Buna itiraz etmem...

saygılar/başarılar

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku

saygılar/başarılar
    Günde 14-15 saat sürekli çalışmak zaten insanın doğasına aykırıdır. Kesintisiz olarak bu kadar uzun mesai yapılması da imkansızdır.
    Kesintili olmak üzere çalışan meslekler ; tekstil işçiliği mesela. Aylarca uzun mesailer yapıp arada normal mesaiye dönerler. Geçinemedikleri için 2. meslekte çalışmak zorunda olan kişiler. Adam mesaisi bitiyor taksicilik yapıyor mesela. Aynı ülkede yaşamak ama yaşamıyor gibi olmak da ilginçmiş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •