Sayfa 839/1006 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Şeker Gece Gündüz hesapta oran değişirse e-Turuncu gibi hesaba yansıyor mu yoksa 120gün boyunca sabit mi? Veya marifetli hesap gibi aç-kapa yapınca güncelleniyor mu?

2. Fiba 19 verdi 500 k

3.  Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    Fiba 19 verdi 500 k
    Eft limitini 500k yapmazlarsa tasımamanızı öneririm zira şubeye para getirmekte bile utanmasalar masraf çıkartacaklar zaten vakıf ta bundan yüksek oranlar alan vardı.

Alıntı Originally Posted by Flash Yazıyı Oku
    Eft limitini 500k yapmazlarsa tasımamanızı öneririm zira şubeye para getirmekte bile utanmasalar masraf çıkartacaklar zaten vakıf ta bundan yüksek oranlar alan vardı.
    Özet, fiba kiraz kullandım, fibabankı düşmanıma tavsiye etmem. Bilgim dışında, internet şubesinin eft limiti 100.000 TL'den 50.000 TL'ye indirildi. Gene bilgim dışında, Ankara-Siteler şubesi kapanınca, hesabım Sincan şubeye taşınmış. Telefon bankacılığı aracılığıyla da eft limitini artıramıyorsunuz, şubedeki müşteri temsilcisiniz telefonda yardımcı olmuyor ve dilekçe vermek için herhangi bir şubeye davet ediyor. Şubeye gidince 150.000 TL'ye kadar limit artırılabilirmiş.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

5.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Özet, fiba kiraz kullandım, fibabankı düşmanıma tavsiye etmem. Bilgim dışında, internet şubesinin eft limiti 100.000 TL'den 50.000 TL'ye indirildi. Gene bilgim dışında, Ankara-Siteler şubesi kapanınca, hesabım Sincan şubeye taşınmış. Telefon bankacılığı aracılığıyla da eft limitini artıramıyorsunuz, şubedeki müşteri temsilcisiniz telefonda yardımcı olmuyor ve dilekçe vermek için herhangi bir şubeye davet ediyor. Şubeye gidince 150.000 TL'ye kadar limit artırılabilirmiş.
    Bunu çoğu banka banada yapıyor sorunca sistem yenilendi güvenlik amaçlı eski ayarlarına dönüyor diyor
    Son düzenleme : Enflasyon; 01-07-2018 saat: 00:52.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bi gevseyelim rahatlayalim, ulke gundemi geriyor beni.
    Artik yaslandim kaldiramiyorum.
    Syg,
    Dudu abi miktar çoksa yüzde 2-3 oran farkına aldırma, 100k 100k tüm bankalara böl parayı rahat uyu. Tüm bankalara sığmayacak kadarsa kalanıda yastık altı altın derim..

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Şeker Gece Gündüz hesapta oran değişirse e-Turuncu gibi hesaba yansıyor mu yoksa 120gün boyunca sabit mi? Veya marifetli hesap gibi aç-kapa yapınca güncelleniyor mu?
    120 gun sabit aç kapa yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Dudu abi miktar çoksa yüzde 2-3 oran farkına aldırma, 100k 100k tüm bankalara böl parayı rahat uyu. Tüm bankalara sığmayacak kadarsa kalanıda yastık altı altın derim..

Yatırım tavsiyesi değildir.
    - devlete güvenmiyorsak, 100k garantisine nasıl güveneceğiz ki ?

syg,

ytd.

Sayfa 839/1006 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •