Ons altın 1246yi aşağı kirmazsa yeni bir trend başlatabilir.
Malum bizde doların pek aşağı gelesi yok gr altını takip etmekte fayda var.
Ons altın 1246yi aşağı kirmazsa yeni bir trend başlatabilir.
Malum bizde doların pek aşağı gelesi yok gr altını takip etmekte fayda var.
Yarın %13 eflasyonla %1 daha yapabilir.
Dönüş başladı bence 4.90 na kadar durmaz.
Enflasyon saat kaçta acıklanacak
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerikalı rahip tahliye mi oluyor https://odatv.com/amerikali-rahip-ta...2071803_m.html
Köprüyü taşıyan şu taş ya da bu taş değil, taşların oluşturduğu kemerin kavisidir.
Ya bizim millete seçim rüşveti vermeye ne gerek var.Onlar ne olursa olsun akp den vazgeçmez.Ben şu şeker fabrikalarının satıldığı illerde akp tulum çıkardı ya akp seçmeninin dünyasının değişik olduğunu anladım))))))))))))) O yüzden ben akp nin yerinde olsam kasmazdım.Şaka bir yana kayseride akp oy oranında düşüş yaşamış.Kayserili cebine bakmış işle aşkı birbirine karıştırmamış.
Valla altın işine benim aklım yattı bugün 1.86 dan daldık.İlk gün zarar yazdı ama ben gelecek yıl değişik bir dünya olacağına inanıyorum.Ekimde fed hele şu dolarları her ay 50 milyar dolar azaltsın,dolar düşmez,eh onsda az bişi şekil yaparsa gramda parayı en azından koruruz gibime geliyor.Benim aklıma gram yattı.Faize gelince ya bir zamanlar ekonomistler tl ye dandik para derlerdi.Sanırım asaf hocanın lafıydı.Hızla o yolda ilerliyoruz .TL dandik,emlak dandik e geriye ne kalıyor dolar zaten var,altından başka alacak bişi bulamadım valla. HAYIRLISI ARTIK.
Yer İmleri