Sayfa 8/948 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 57 - 64 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. evet treni kaçırdım galiba 1,8x lerden vermedik, 1,7x lere muhtaç mı kalacağız, rsı soğutuyor falan derken durum kötüye sarıyo gibi, ben genede aylık kapanışı görmek istiyorum, önümüzdeki aya kadar buralarda takılırsa martta bakacam artık ne yapcağıma herkese bol kazançlar

2. Yeterince yükseldikten sonra bu kağıdı satıp pişman olan birini görmedim dünya gözümle... Tek bir parametre yetiyor satmak için, daha istatistiği bozmadı 11 yıldır.. ytd

3. Stratejinin malı da bitti,bu kağıttan öyle ha diyince çıkılmıyor malum,şu an yeni bir grup mu var,nedir ne değildir bilemiyorum.Ama bu kağıttan para kazanacak spek üst fiyatlarda uzun süre tutmalı,yoksa herzaman ki gibi şelale hanım bunlara kayar.Bizim şikayetten sonra hareketlenmesi ilginç bir tesadüf oldu,mutlaka incelemeye alırlar.Bu yüzden belki,biraz daha adam gibi hareket edebilir.Dolar bazlı 0,44--0,52 noktalarını takip ediyorum.Hayırlı olması dileğiyle,herkese bol kazançlar.

4. Ne şikayeti beyazsakal

Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Ne şikayeti beyazsakal

Spk'ya,link falan vermiştim hatırlamıyor musunuz?Buradan birkaç arkadaş daha niyetlenmişti ama herkesin kendi bileceği iş.

6. Ok ben Başka birşey sandım . Tabi buralarda ne kadar daha tutunur göreceğiz. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun.

7. Buralardan tepki gelip rahatlatması lazım.. rsi tam destekte

8. Cuma günü 1.74 kapanışa verilen 124 bin lot merlyn lynch tarafından alınan Citi yabancıya geçti takasta dün. Ptesi 65 bin lot yatırım finans mali da Citi yabancıya geçti. Arkadaşlar tezgah var dikkat edin. Yeniler bilmez 6 ay önce 1.1 milyon mala çıkıp sonra verdiydi. Ben uyarayim haberiniz olsun. Silvr bu seferde millete giydirecen bir otur yerinde ahlaksız sapık tahta. Ytd

Sayfa 8/948 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •