Sayfa 730/964 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Yani hocam biz 5 yıldır bekliyoruz... Eğer dava sonucuna göre bunu bize reva gören hakim ortaksa onunla hukuki mücadele edeceğiz...

yok, mahkeme çağrı yok kararı verirse bu sefer SPK ile hukuki olarak mücadele edeceğiz...

yani bizim 5 yıldır çektiğimizin birileri hesabını vermeli... onun için artık hakim ortak, spk kimse bu işin içinde hepsini şikayet ediyoruz edeceğiz...

bizim için şirket önemli şu anda şirketi bu hale getirenler hakim ortaksa hakim ortak, spk ise spk, yönetimse eskisi yenisi yönetim... sürece baktığınızda hepsinin parmağını görürsünüz...

onun için dava sonucuna göre hareket tarzımız belli olur hocam... onun için yadırgamayın bu işin buraya gelmesinde spk'nın bir sürü dahli var... ifa davasına göndermiş olduğu çağrı fiyatını bile iki kere gönderdiğini yanlış hesaplamışım dediğini de unutmayalım...

yani şirketi yönetenler bir taraftan, kurumlar bir taraftan olan bize oldu...

görelim hocam mahkeme sonucunu ona göre kim hatalıysa ona karşı hukuki mücadele başlatalım...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. hocam haklısınız danıştaya gönderdiginiz bana özelden attıgınız dilekce burada genelde paylaşın diger arkdaşlarda göndersinler lütfen süreçi hep birlikte hızlandıralım göndermeyen benim gibi arkdaşlarda göndermiş olur

3. bence 200 kişilik grup yanlış yapıyor.

yapılması gereken çok basit spk hakkında anayasa mahkemesine dava açacaksınız. bi de kamuoyu yapacaksınız. tv lere çıkmak, basın yayında olmak vs. ondan sonra bu iş tamam emin olun.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

4.  Alıntı Originally Posted by madyes Yazıyı Oku
    hocam haklısınız danıştaya gönderdiginiz bana özelden attıgınız dilekce burada genelde paylaşın diger arkdaşlarda göndersinler lütfen süreçi hep birlikte hızlandıralım göndermeyen benim gibi arkdaşlarda göndermiş olur
    Hocam danıştaya gerek yok... sonucu bir gelsin ondan sonra hep beraber sonuca göre gerek hakim ortak gerek spk artık hangisi kaybederse onlarla mücadele ederiz...

biz 200'e yakın gönderdik, grupta olmayan forumlardan da baya kişi gönderdi sağolsun sayın cinali davaya müdahil o da verdi... şu anda gerek yok...yeterli diye düşünüyorum... fazlası da zarar verebilir ... inş sonuç alırız...

5.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    bence 200 kişilik grup yanlış yapıyor.

yapılması gereken çok basit spk hakkında anayasa mahkemesine dava açacaksınız. bi de kamuoyu yapacaksınız. tv lere çıkmak, basın yayında olmak vs. ondan sonra bu iş tamam emin olun.
    Hocam CİMER,BİMER'e yazdık mecliste bile komisyon kuruldu... SPK'nın söylediği hep davalar devam ediyor demek... yani şu anda hakim ortak mı haklı SPK'mı haklı daha belli değil...

onun için diyorum davaların sonuçlarına bakmak lazım diye... İnş hani hisse hakettiği yerlere gelirde biz de bunlarla uğraşmayız...

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam CİMER,BİMER'e yazdık mecliste bile komisyon kuruldu... SPK'nın söylediği hep davalar devam ediyor demek... yani şu anda hakim ortak mı haklı SPK'mı haklı daha belli değil...

onun için diyorum davaların sonuçlarına bakmak lazım diye... İnş hani hisse hakettiği yerlere gelirde biz de bunlarla uğraşmayız...
    Sn frecell hukuki sonucu ne olur bilmedigim için soruyorum. Çağrı kararı çıksa küçük yatırımcılar bundan faydalanabilecek mi sizce? Yani elimizdeki lotlari çağrı fiyatından alabilecek bir kaynakları var mı? Ben olmadığını düşünüyorum. Peki bu durumda bizlerin hakim ortağın hisselerini haczetmek vb bir hak doğar mı ya da çağrıya uymayan hakim ortağa hapis vb bir yaptırım var mıdır?

7. Hocam ifa davasi acilmasi gerekir... Ifa davasi acilip hakim ortaktan alinabilir...

Ama maalesef ifa davasini acanlar bile bu dava surecinde bir suru magduriyet yasadi...

Hatta bu arkadaslar hakim ortagin hisselerine bile bloke koydurmuslardi...

Ama maalesef ruzgar tersten esti hocam

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam ifa davasi acilmasi gerekir... Ifa davasi acilip hakim ortaktan alinabilir...

Ama maalesef ifa davasini acanlar bile bu dava surecinde bir suru magduriyet yasadi...

Hatta bu arkadaslar hakim ortagin hisselerine bile bloke koydurmuslardi...

Ama maalesef ruzgar tersten esti hocam

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çağrı davası kesinleşince spk ya dava açmalıyiz.

Ayrica 250 milyon tl yi iç eden sayılganlara dava açmalıyiz.

Sayfa 730/964 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •