Sayfa 2064/2404 İlkİlk ... 1064156419642014205420622063206420652066207421142164 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 16,505 - 16,512 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Mantığınla mı buldun bunu?
    evet

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Grafiklere bir bütün olarak bakınca İstanbul borsası geçen seneki hemen hemen tüm rekorları kıran göz kamaştırıcı yükselişinden sonra bu sene şimdilik bariz bir düşüş trendinde fakat günlük RSI daki PU da gittikçe barizleşiyor ve haftalıkda göstergeler dipten dönüş emareleri göstermeye başladılar ,geçenlerde paylaştığım endeksin aylık mum grafiğinde 5 ay peş peşe kırmızı mum vardı ve tarihinde 6. kırmızı ay yok ..tabii bu bir istatistiki bilgi ki 2017 ağustos vadesinde hepimiz burdaydık neler olduğunu hep beraber yaşadık yani herkesin de çok iyi bildiği gibi istatistik bikini gibidir asıl görülmesi gerekenler gizlidir ve İngilizlerin de dediği gibi "There is always a first time for everything".

öne çekelim..
    çok önemli şeyler yazılı..
    tşk.ler sn.mert45..

3. Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Piyasa çok kritik bir pozisyonda ..50-200 günlük EMA nın altında olduğu için ayı piyasası ..5-20 günlük EMA nın üstünde olduğu için boğa piyasası ..büyük ortalamalar üstte olduğu için bu tip yükselişler tepki olarak değerlendirilir.

Vob 124825
    Yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Valla herkes burda şahittir ..tama yakın doğruyu tesbit ediyorum ama bir şeyler oluyor kendi bildiğimi yapamıyorum ..95000 de online real time ayı piyasası bitti yazdım o gün bugün o rakamın altına düşmedi habire yükseliyor ..defalarca 5 günlük EMA üstü long altı şort dedim kendim tersini yapıyorum ..bu nasıl bir psikoloji yau ..ve gözlemlediğim çoğu kişi böyle-yani insanlar kendi bildiklerini yapamıyorlar ..nasıl bir illüziyon bir sihir annamadım.
    ekran başı rakkamlar hoplayıp zıpladıkça illizyonun kralı oluyor... heyecanlı hareketler tüm tespitlerini yerle bir edebiliyor... çelik gibi sinir ve sabır gerekiyor....

Beklemesini becerenin, her şey ayağına gelir. Honore de Balzac
    Yatırım tavsiyesi değildir...

6. İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnn

5.7.18 Kapanış

Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    evet
    Efferim sana

Sen gene de gönlünden geçeni paylaş

))))))))
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    öne çekelim..
    çok önemli şeyler yazılı..
    tşk.ler sn.mert45..
    Sevgili FİLOZOF16- BU KADAR YAZIMIN ARASINDA bu yazının ne önemi var ASIL ŞİFRELİ OLANLARI KAÇIRDIN

Ben teşekkür ederim,sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2064/2404 İlkİlk ... 1064156419642014205420622063206420652066207421142164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •