Artan

50,40 10 18:10
29,92 10 18:10
492,25 10 18:10
202,50 9.99 18:10
9,48 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

157,50 -10 18:10
6,66 -10 18:10
100,20 -9.97 18:10
72,50 -9.94 18:10
3,31 -9.81 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

27.677.638.160,25 18:10
16.948.679.873,75 18:10
14.724.238.047,17 18:10
14.574.875.808,09 18:10
14.419.501.002,50 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    gazete haberinde oyle demiyor

anlasmada o yesil alan var. Eger her vatandas insaattan ev alirken hukuksal danismanlik hizmeti almaya kalkarsa ic savas cikar. Herseyde hukuk danismanina neden para vermek zorundayim ben? Anlasma neyse odur

Cevabinizi hakikaten merak ediyorum
    Sayın ABD `li Türk forumdaş; size yaşanmış bir olay anlatayım. Yıl 2000 bir arkadaş kat kaşlığı Yeşilköy`de bir müteahhitle anlaşıyor, adam bir sözleşme yapıyor o arkadaş bu sözleşmeyi ben ve müteahhitlik yapan başka arkadaşlara gösteriyor, ben bu işten anlamam diyorum, diğer müteahhit arkadaşlar kendi bildiklerince ona akıl veriyorlar, ben diyorum ki `arkadaşım git doğru dürüst bir hukukçudan destek al` neyse akıl veren çok olur derler ama yinede akıl akıldan üstündür, kendisi `solcu ÇOMAR `diye saldıran bitpire karışımı bir varlık olmadığından gider parasını verip bir hukukçu yardımıyla sözleşmeyi yeniden tanzim ettirir. Sonunda ne olur bilirmisiniz ? Eğer o sözleşmeyi yapmasa diğer kat malikleri gibi aynı daireye 3 kişi ortak olacak , 1. kat yerine yarı bodrum alacaktı.
    Burası Türkiye burada eşeğini olabildiğince sağlam kazığa bağlayacaksın, bağlayamıyorsan da eşekle uğraşmayacaksın.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın ABD `li Türk forumdaş; size yaşanmış bir olay anlatayım. Yıl 2000 bir arkadaş kat kaşlığı Yeşilköy`de bir müteahhitle anlaşıyor, adam bir sözleşme yapıyor o arkadaş bu sözleşmeyi ben ve müteahhitlik yapan başka arkadaşlara gösteriyor, ben bu işten anlamam diyorum, diğer müteahhit arkadaşlar kendi bildiklerince ona akıl veriyorlar, ben diyorum ki `arkadaşım git doğru dürüst bir hukukçudan destek al` neyse akıl veren çok olur derler ama yinede akıl akıldan üstündür, kendisi `solcu ÇOMAR `diye saldıran bitpire karışımı bir varlık olmadığından gider parasını verip bir hukukçu yardımıyla sözleşmeyi yeniden tanzim ettirir. Sonunda ne olur bilirmisiniz ? Eğer o sözleşmeyi yapmasa diğer kat malikleri gibi aynı daireye 3 kişi ortak olacak , 1. kat yerine yarı bodrum alacaktı.
    Burası Türkiye burada eşeğini olabildiğince sağlam kazığa bağlayacaksın, bağlayamıyorsan da eşekle uğraşmayacaksın.
    Yeşilköy'de bu üç kağıdı duymuştum .
    Tam bir tuzak........
    Detayını biliyorum . Merak eden varsa anlatırım.
    Şeytanın aklına gelmez !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Tuzağın detayını öğrenebilir miyiz...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yeşilköy'de bu üç kağıdı duymuştum .
    Tam bir tuzak........
    Detayını biliyorum . Merak eden varsa anlatırım.
    Şeytanın aklına gelmez !
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Tuzağın detayını öğrenebilir miyiz...
    Eski 3 katlı binalar yenileme amacıyla kat karşılığı müteahitte veriliyor.
    Müteahit inşaata başlıyor; 3 kat kaçak olarak 4 e, 5e yükseliyor.
    Belediye mühürlüyor. ( danışıklı,'' inşaata devam et '' deniliyor )
    1 ve 2 ci katlarda problem yok.
    Kağıt üstünde 3 cü kat 3 bağımsız bölüme bölünüyor. Yani 3.cü katta ,3-4-5 numaralı bağımsız daireler gözüküyor.
    Belediyeye verilen proje de bu şekilde veriliyor.
    İnşaat bitiyor, satış başlıyor..
    1 nolu daire arsa payı %33
    2 nolu daire arsa payı %33
    3-4-5 numaralı daireyi alanların arsa payı %33/3 = % 11 . Olması gereken %20 .
    Bu detaya bakmayan insanlara satılıyor. (uyanıklar zaten almaz)

Belediyeye verilen projeye bakmak gerekiyormuş !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. [QUOTE=british;248747]Eski 3 katlı binalar yenileme amacıyla kat karşılığı müteahitte veriliyor.
    Kağıt üstünde 3 cü kat 3 bağımsız bölüme bölünüyor. Yani 3.cü katta ,3-4-5 numaralı bağımsız daireler gözüküyor.

Belediyeye verilen projeye bakmak gerekiyormuş ![/QUOT

Bahsettiğiniz uygulama yeni mi yoksa 99 depremi öncesi mi?

[QUOTE=hs37;248942]
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Eski 3 katlı binalar yenileme amacıyla kat karşılığı müteahitte veriliyor.

Belediyeye verilen projeye bakmak gerekiyormuş ![/QUOT

Bahsettiğiniz uygulama yeni mi yoksa 99 depremi öncesi mi?
    2008-9 yılları cıvarı yaşanmış bir olay. Namuslu müteahitler piyasadan silinmişti.

Bir tanıdık (uyanık) anlattı.

3-4-5 nolu daireyi alanlar olayın farkına, garajda tek arabalık haklarının olduğunu anlayınca vardılar!

'Namuslu müteahitlere ekmek kalmadı' demişti ....
    Son düzenleme : british; 09-04-2017 saat: 14:27.

7. [QUOTE=british;248954]
     Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku

2008-9 yılları cıvarı yaşanmış bir olay. Namuslu müteahitler piyasadan silinmişti.

Bir tanıdık (uyanık) anlattı.

3-4-5 nolu daireyi alanlar olayın farkına, garajda tek arabalık haklarının olduğunu anlayınca vardılar!

'Namuslu müteahitlere ekmek kalmadı' demişti ....
    Arkadaş doğru söylemiş o tipler her zaman var ve ileride de var olacaklar bahsettiğiniz olay kot farkı olan yani önden 5 arkadan 9 katlı gibi görünen yerlerde uyanıklar o tür uygulama yaptılar. Haziran 2017 sonrasında artık bodrum ve kot kalkıyor gözünüz pardon gözümüz aydın insanımızı yaşarken mezardan kurtaracağız.Gelecek seçimlerde kesin seçim malzemesi olacak bir konu rahmetli Sunal yaşasaydı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •