Originally Posted by
umutabi
Sayın ABD `li Türk forumdaş; size yaşanmış bir olay anlatayım. Yıl 2000 bir arkadaş kat kaşlığı Yeşilköy`de bir müteahhitle anlaşıyor, adam bir sözleşme yapıyor o arkadaş bu sözleşmeyi ben ve müteahhitlik yapan başka arkadaşlara gösteriyor, ben bu işten anlamam diyorum, diğer müteahhit arkadaşlar kendi bildiklerince ona akıl veriyorlar, ben diyorum ki `arkadaşım git doğru dürüst bir hukukçudan destek al` neyse akıl veren çok olur derler ama yinede akıl akıldan üstündür, kendisi `solcu ÇOMAR `diye saldıran bitpire karışımı bir varlık olmadığından gider parasını verip bir hukukçu yardımıyla sözleşmeyi yeniden tanzim ettirir. Sonunda ne olur bilirmisiniz ? Eğer o sözleşmeyi yapmasa diğer kat malikleri gibi aynı daireye 3 kişi ortak olacak , 1. kat yerine yarı bodrum alacaktı.
Burası Türkiye burada eşeğini olabildiğince sağlam kazığa bağlayacaksın, bağlayamıyorsan da eşekle uğraşmayacaksın.
Yeşilköy'de bu üç kağıdı duymuştum .
Tam bir tuzak........
Detayını biliyorum . Merak eden varsa anlatırım.
Şeytanın aklına gelmez !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri