Ufaktan destek attık bakalım
 Sadık Üye

Sadık Üye

Ufaktan destek attık bakalım
yarın alsaydın bence daha iyiydi...olumlu işaretler oluşmayıncaya kadar ben alım yapılmaması gerektiğini bu gün söylemiştim...seans içinde zaman zaman buna yeltendiyse de başarılı olamadı...
işlem hacmi 10 milyon tl oldu...dün bu miktar 12 milyon tl idi...bu gün %5 düştü..kapanış fiyatımız 6,26 oldu...bu günkü kapanış ne yazık ki yarın için bize pek de umut vermiyor...dün de benzer bir kapanış olmuştu...gün içinde gördüğü en dip fiyatın hemen yanı başında bir kapanış yapmıştı...
eğer süpriz yapmaz ise bu haliyle yarın tekrardan düşüş yapacak görünüyor...umarım yarın artık bu düşüşlerini sonlandırır..yarın tekrardan yakından takip edecez...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu hisse hala elimdedir ve bir çeşit bile bile lades oluyoruz...nedense bazen inatçılığım tutuyor...bu aralar illa ki satmayacam diyorum..orta ve uzunda hisse güzel çıkış yapacaktır ama kısada ne yazık ki trade yaparak lot sayımız artırma imkanından mahrum kalıyoruz...bir topikte çok yorum yaptığımda hisseye de aşık oluyorum...hisseyi sattığımda biraz suçluluk duyuyorum...
artık yapacak bir şey yok iyi günde de kötü günde de birlikte olacaz...ama tavsiyem siz aşık olmayın..şartlar uygun olmayıncaya kadar bence destek atmayın..umudum yarın 6,00 ı aşağı kırmadan düzeltmesini tamamlamasıdır...
endeks ise yarın cuma olması nedeniyle bir miktar eksili olabilir..ama önümüzdeki haftadan itibaren endeksin de düzelmesini ve çıkışlar yaparak ilk etapta 101 bini test etmesini bekliyorum...umuyorum ki datagate de yarın düzeltmesini bitirir ve haftaya çıkışlar yaparak girer...
datagatenin daha ne kadar düşeceğini hala net olarak kestiremiyoruz...sadece bazı göstergelere bakarak bazı tahminlerde bulunabiliyoruz....dediğimiz gibi ne olacağını bize yine datagate söyleyecek...
eğer endeks haftaya yukarı yönelirse ve datagate de düzeltmesini bitirirse ??? datagatenin olası çıkışlarında bu sefer 7,15 direncinin aşılmasını ve 8,50-9,20 aralıklarına ulaşmasını bekliyorum...bakalım nasip ne olacak ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Keko bey, durumun pek sıkıntılı galiba, yarın Cuma dediğinize göre, gerginlik çok... Son 10 gün yazdıklarınızı baktım.devamlı umut pompalamıssın, umarım dedikleriniz gerçek olur. Ancak yorum yazarken, günlük takaslarda çıkan kurumlarada bakınız... Hısseyi 18 lere taşıyanlar, Her gün satış yapıyorlar, sizler hala 18.00 hayali ile bekliyorsunuz... Hissenin patronu hissenin değeri 6-7 tl arasıdır diyor, yatırımcı inanmıyor. 18 i gördü diyor... Borsacı şunu bilmeli, bunca hissede sadece 8-10 tanesi büyük primler yapabilmekte... Denk gelinirse altın vuruş olabilir.... Bunun olabilmeside şirket içinden haber alabilmek veya hisseyi taşıyacak gurup ile yakınlık olması gerekiyor... Dolayısı ile bu ilişkiler yoksa vurdun %20. vedalaş... Sanki hissemi yok.... Borsada hiç fırsatlar bitmezki... Slmlar umarım beklediğiniz rakamlara ulaşırsınız... Ytd
bize hisse çok biliyorum ama ne yapacaksın kalbimizi zalimin birine verdik....bu arada ben cuma dediysem de veya bazen yarın dediysem de siz sonraki iş günü olarak anlayın...ben stresli değilim dostlar...iş yerimde yoğunum emin olun bazen günleri karıştırıyorum...
zaten yorumlarıma iyi bakarsanız aslında hiç de stresli olmadığım anlaşılabiliyor...ben hisselerin inip çıkmalarına çok alıştım...stresli olsam bilinçsizce ona buna saldırırdım...
veya herkesi alıma çağırırdım...ama dikkat ederseniz şartlar olgunlaşmadan almayın diyorum....sanırım bu güne kadar topiklerde bunu söyleyen olmamıştır..yani hem hissede olacaksınız hem de almayın diyeceksiniz...

burada fazla yorum yapıyorsam biraz da topikteki arkadaşlar için yapıyorum...ben zaten az çok neler olabileceğini tahmin edebiliyorum...bir de bu hissenin bu düzeltme bittikten sonra tekrardan çıkacağına inanıyorum...hep birlikte izleyip göreceğiz...
Yer İmleri