Bir daha benim yazdıklarımdan alintilama yapma
Benimle muhatap da olma
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir daha benim yazdıklarımdan alintilama yapma
Benimle muhatap da olma
Sen 60 yıldır montajci taşeron , değnek hamsolarin ne zaman uretim yapacağını merak etmedin de
Betoncunun ne zaman sanayi sektörüne atılıp üretim yapacağını merak ediyorsun
Merak sorunsalı yaşıyor olabilirsin![]()
Beni yanlış anlıyorsun. Ben demek istediğim bir ornekle veriyim.
1 yıl once Kartal E5 in orda bir adliye sarayı var. Ona yakın bir yerde bir avm vardı. Şimdi 2 tane daha dip dibe yenisi yapılmış ve açılmış. Yani bu israf tır. Bu avm ler ihtiyactır dogru ama fazlası israfdır. Ne gerek var aynı lokasyonda 3 avm ye birden.
Olacak olan belli birbirlerini baltalyıp topu dikecekler. Yazık. Demek istediğimi umarım anlamıssındır.
- cıks... hayatta anlamaz o..
biat kültüründe
muhalefetin gerekliliğine lüzum da yok, yer de yok..)))
hem vallahi
hem billahi
bu günler
bu Ülkenin
iyi günleri..
"öbürlerini" yel üfürdü sel götürdü..
bunlar akılları sıra
daha sağlam kazık çakıyorlar..
laz mütahit kafası yani..)))
daha "kalıcı" olacaklar yani..
ölümü nerenize sokacaksınız ?
ben gitmem, ben hayatta gitmem diyen daha niceleri
bindiler dört kolluya da
ne de güzel
paşa paşa gittiler..
selam ve dua ile
Ben inşaat sektöründen anlamam etmem ancak şurası kesin ki herkesin bildiği gibi inşaat sektörü bu ülkede büyümenin lokomotifi olmuştur
Onlarca sektörü canlandırır
Ancak
Bu arada bir takım rant paylaşımları , işin cilkini çıkarmalar , hesapsız kitapsız yapılan işler olmuş mudur ?
Bana kalırsa mutlaka olmuştur
Mesela yukarıda getirdigin eleştiri buna doğru bir örnek olabilir
Burada suna dikkat etmek lazım
Yanlışlar oldu diye yada olabilir diye bir sektör tümden tohmet altinda bırakılıp , gereksizlestirilip , betoncu falan diye kucumsemez
O anlamda bakarsak bir başkası da çıkıp finans sektörüne tefeci deyip işin içinden çıkabilir
Finans sektörünün tefecilik mantığıyla yapılması sektörü geçersiz kılmaz
Düzeltilmesi gerekir ki o manada herkesin ÖZGÜN fikrine mutlaka ihtiyaç olacaktır
Burada mesele şu
Bir öneri yada eleştiri yaparken , Londra nin Berlin in Washington un ne dediğine bakıp aynini mutlak doğruymuş gibi benimsemeye hazır bir çok mal değneği var bu ülkede ve her konuda onların degnekligini yapmak için can atıyorlar
Benim ağır elestirilerimin merkezinde onlar var ki bunları ben montajcı taşeron değnek sermaye olarak adlandiriyorum
Yoksa hiçbir şey tabu değil elbette her konu eleştiriye açıktır
Yer İmleri