Sayfa 2084/2404 ÝlkÝlk ... 1084158419842034207420822083208420852086209421342184 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 16,665 - 16,672 arasý.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekaný

Alýntý Originally Posted by mert45 Yazýyý Oku
    Hiç bi þey olmaz rahat ol Borsa yýllar boyunca defalarca düþtü çýktý..aynen devam eder.

Tatil nasýl ?keyfin iyi mi?
    Tatil iyi Belçikalýlarla dünya kupasý maçý izliyorum Fransa’yý tutan tek benim
    Belçikalýlar arasýnda Fransýz kaldým [emoji81]

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðil þahsi görüþlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

2.  Alýntý Originally Posted by sinterklass Yazýyý Oku
    123 e yönel 121 e gel ve yola devam et yeþil yeþil 128000 tutar mý tutar....
    Borsalarda her þey olabilir.

Borsa gene çok tehlikeli bir bölgeye geldi ..10bin point yükselse de düþse de kimse þaþýrmaz þaþýrmamalý ..önemli direnç noktalarýna geldi ,geçen sene gibi takýr takýr kýrarak gidebilir ,dirençlerden dönüp çoklu dip veya dibin dibini de yapabilir ..günlük ve haftalýklarda çok ciddi güçlenme ve daha yukarýlarý gözükürken aylýk göstergeler iç açýcý deðil...ülke ve dünyanýn genel ekonomik durumu da pek parlak gibi durmuyor ..gerçi borsa yükselecekse pek de umursamaz...geçen sene ne vardý ki o kadar rekor kýrdý? velhasýl borsadan kazanmak giderek zorlaþýyor hepimiz bunu bizzat yaþýyoruz...4-5 yýl önce ben GARAN ý yaklaþýk bu fiyatlardan alýp satýyordum haala ayný yerde ,HALKB daha da feci durumda ..vs vs ..ki DOLAR o zamanlar neydi þimdi ne oldu... ama borsada fýrsatlar bitmez hele ki vob gibi kaldýraçlý bir piyasada 2 defa üst üste kazançlý pozisyon denk gelirse hesap bakiyesi hemen kalýnlaþýr ..ne diyelim ..moral bozmaya gerek yok huzur olsun ..her þeyin hayýrlýsý ÝNÞALLAH
    Hayat hoþ gerisi boþ

3.  Alýntý Originally Posted by harputlu23 Yazýyý Oku
    Tatil iyi Belçikalýlarla dünya kupasý maçý izliyorum Fransa’yý tutan tek benim
    Belçikalýlar arasýnda Fransýz kaldým [emoji81]

Yanlýþ taktik

Belçikalýlar arasýndaysan onlarý tutacaksýn

Belçika yense de yenilse de kahvaltýyý bir Belçikalý hatun ile yapman garanti

Yenseler kutlama babýnda kaybetseler teselli babýnda

Yani ben olsaydým öyle yapardým ..hep öyle yaptým zaten

http://www.incisozluk.com.tr/w/bel%C...l-yard%C4%B1m/
    Hayat hoþ gerisi boþ

Yanlýþ taktik

Belçikalýlar arasýndaysan onlarý tutacaksýn

Belçika yense de yenilse de kahvaltýyý bir Belçikalý hatun ile yapman garanti

Yani ben olsaydým öyle yapardým ..hep öyle yaptým zaten

http://www.incisozluk.com.tr/w/bel%C...l-yard%C4%B1m/
    [emoji38] iyi taktik

yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðil þahsi görüþlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

5.  Alýntý Originally Posted by harputlu23 Yazýyý Oku
    [emoji38] iyi taktik

Bi konum at istersen hemen geleyim Ben gelene kadar da alkol ýsmarlamada elini korkak tutma
    ben gelince hazýr olsunlar

Hayat hoþ gerisi boþ

6. Zuhaaaa benim uzmanlýk alaným 3 yýlýmý Belçika kültürünü öðrenmeye harcadým güzel Türkçe öðrettim sarýþýn sözlük sahibiydim boþ geçme harputlu hocam istikameti harputa çevirmeyi unutma
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

7.  Alýntý Originally Posted by sinterklass Yazýyý Oku
    Zuhaaaa benim uzmanlýk alaným 3 yýlýmý Belçika kültürünü öðrenmeye harcadým güzel Türkçe öðrettim sarýþýn sözlük sahibiydim boþ geçme harputlu hocam istikameti harputa çevirmeyi unutma
    muhahhahahaaaa

ooovlum harputlu Belçikalý hatunlara da þortum deme haa hep longum de onlar long sever
    Hayat hoþ gerisi boþ

8. Ya benim sinterklass da ordan kalma þimdi hatýrladým bak hatýrladýkça neler hatýrlýyorum eyy gidi ey kaldýraç ezelden beri varmýþ bende kullanmayý unutmuþum
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Sayfa 2084/2404 ÝlkÝlk ... 1084158419842034207420822083208420852086209421342184 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •