Sayfa 122/945 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 969 - 976 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. bu eski bakan**yılmaz ve hanedanı milleti iyi tezgaha getirdiler...
    tam basınlık.***
    şu an kasada 150 milyon kalsaydı faizde kalsaydı ne gelir yazardı.borçta yok.tu*?
    a*çeşme satışı 100 milyon euro**550 milyon civarı gelir
    b*150 milyon bedelli geliri
    c*kanal istanbul onaylandı**araziler o bölgede...
    d*çeşme çok lüks otel ve turizm bu yıl patlıyor..gelirler**
    şimdi böyle şirket bunlar hala pislik yapmaya devam ediyor...yazık..nasıl bir tezgah kurulmuş...
    birde bakanlık yapmış**yazık....

2. yüzde beş temiz....

3.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Hazinenin Ekonominin başına damadını getirirsen yabancı bırak yatırımını senin ülkenden şener şen gibi ayakları götüne vura vura kaçar. Devlet politikası olmayan Vizyonu sadece hükümetle sınırlı bir ülke batmaya mahkumdur . Sonra ülke dışına kaçmaya çalışan türk yatırımcıya cezalar korkularla baskı yaparsın ancak ama o da ülkeyi kurtarmaz kaçar.
    o kadar akıllısınki hükümet sana soracak ekonomini başına kimi getirelim diye..sonuçta enerji bakanlığı yapmış bir kişi..finans doktorası var.Ekonomiden bizim borsa çakallığımızdan daha iyi anlar merak etme..yabancılar borsayı ele geçirmiş istediğimi yaparım sanıyor..zamanla buna da tedbir alacaktır hükümet..bazı yabancı aracı kurumlar vatandaşa kazık atamayacaktır..istediği hareketi yapamayacak kulağı çekilecektir..güçlü hükümet bunu gösterecektir..tek adam idaresi dedikleri bu..hakkını koruyacaktır..bundan sonra saglam işler merak etmeyin...yılmazda istediğini yapamayacak..düzelmezse düzeltirler..ben olayları tahmin ediyorum..yaptığımız tepki sonuçta..merak etmeyin olayları izleyin..iş olacağına varır..herşey rayına oturur..bekleyen çorbayı içer..Allahın izniyle..

4.  Alıntı Originally Posted by teke42 Yazıyı Oku
    o kadar akıllısınki hükümet sana soracak ekonomini başına kimi getirelim diye..sonuçta enerji bakanlığı yapmış bir kişi..finans doktorası var.Ekonomiden bizim borsa çakallığımızdan daha iyi anlar merak etme..yabancılar borsayı ele geçirmiş istediğimi yaparım sanıyor..zamanla buna da tedbir alacaktır hükümet..bazı yabancı aracı kurumlar vatandaşa kazık atamayacaktır..istediği hareketi yapamayacak kulağı çekilecektir..güçlü hükümet bunu gösterecektir..tek adam idaresi dedikleri bu..hakkını koruyacaktır..bundan sonra saglam işler merak etmeyin...yılmazda istediğini yapamayacak..düzelmezse düzeltirler..ben olayları tahmin ediyorum..yaptığımız tepki sonuçta..merak etmeyin olayları izleyin..iş olacağına varır..herşey rayına oturur..bekleyen çorbayı içer..Allahın izniyle..
    Ne içiyorsan söyle de biz de içelim

5. Serbest düşüş

6.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Serbest düşüş
    burak hocam sen yine verip kurtulmuşsundur

biz bekleyip kök saldık yine

7. Adam çok rahat -%10 bastı aşağı 6-7 milyon lot ile.Kademeler boş ve kafasına göre takılıyor.Diyelim ki bist 30 hisseleri bile -10 düştü ama bizimkisi istese tavan bile çeker.Onlar çıkarken kademeleri yığan patron yine fırsatı yakaladı.Ağustos ortasına kadar toparlayabilecekmiyiz izleyip göreceğiz.Ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    burak hocam sen yine verip kurtulmuşsundur

biz bekleyip kök saldık yine
    0.82 den verdim ama böyle gideceğini tahmin etmemiştim

Sayfa 122/945 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz