Sayfa 31/1252 İlkİlk ... 21293031323341811315311031 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    şu an en yüksek mevduat faizini kamu bankaları veriyor hem burada yazılan oranlardan hemde kendi çevremden gördüklerime göre en az 2 puanlık fark oluştu özel banka oranları ile ! Özel bankalarda taşın altına eline soksun mesajı da verildiğine göre kamu özel arasında oluşan bu oran farkının kapanacağı bir sürece girmiş olabiliriz diye düşünüyorum !
    evet kapanacağı aşikar.hatta x zaman sonra özel daha da yukarı olabilir.
    Kap'ta bedelli sermaye arttırımı isteyen bankaları gözleme alın.kimin paraya daha çok ihtiyacı olduğunu bulursunuz
    ilk ykb dün yonca
    izleyelim görelim
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

Birde şu konu var.Bu sermaye arttırımı illa para yokluğundan da olmayabilir.
    Bankaların geneli uzun süredir çok iyi para kazandılar.
    sermayedarlara ( hisse sahiplerine) pamuk eller cebe diyip kendi sermayesinden yememe politikasıda olabilir.
    dün yonca da yaşanan olay isanki çoğunluk hisse sahibi oyundan çıkıyorum hissi verdi bana.yani fş in yüksek borçtan dolayı
    oyundan çıkma operasyonunun en büyüğü idi gibi.Bu arada eski kurt Aydın D.nın tüyüşü zamanlaması süperdi )
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

3. Kacirmisiz bu haberi bu seferde faiz artırılacak diye algılayıp doları bastı spek haralde yada borsada gel gel yapıp dipten topladığı dolarla yarin pazartesi yine ver mehteri ...

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Yattık-kalktık dolar gene rekor...Dolarcılar gene malı götürdü.
    bizim paralar da erimeye devam ediyor...
    Geçen konuşuyordun boş boş, akıllı olda dolarcıların sözünü kesme arkadaşım

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Katiliyorum ainen öyle ..daha 2_3 sebep daha var toplamaları için ama konuşmak için erken..Ons cikarma maliyeti falan bunlar hikaye her ülkeye göre değişir bu altin cikaran ülkelere göre ham maliyet 850_1050 dolar arası buna taşıma işleme dahil değil onları da kattinmi zaten aşağı yukarı buralar...Fed in yıllardır bunca tantanasina rağmen 1080 dolar altına inmedi ons...2 yıldır Fed faiz artırıyor 1150 dolar altına inmedi bu yıl bakarsan 1200 dolar altına inmedi ...ons dibi olan 1080 dolara yeniden inse komple altına girer bidaha çıkmam
    Keşke inse ben de gömerim tüm paramı altına.. Fed faizleri yüksekken altın düşüktü diyorlar ama fed eskinin faiz oranlarının yarısına ulaştı ama altında tık yok.. Rezerv para birimi krizi olacağını da varsayarsak altın yine vazgeçilmez..

Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Geçen konuşuyordun boş boş, akıllı olda dolarcıların sözünü kesme arkadaşım
    ahme 4.97 den doları satıp 4.80 den gene girmişsindir 1 yıllık faiz cepte desene

7. Ekip boş verin şu dolar indi borsa çıktı muhabbetlerini.. Dudu hocamın dediği gibi ne ucuz kaldı ona bakın.. Çok kısa vadeli düşünmeyin.. Piyasa dalgalı.. Siz de dalganıza bakın..

Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 31/1252 İlkİlk ... 21293031323341811315311031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •