merkezin 100 baz artış yapacağı yazılmış investingte bazı bankacılara haber geldiği yazıyor.
merkezin 100 baz artış yapacağı yazılmış investingte bazı bankacılara haber geldiği yazıyor.
Gider gider oranlar yukarı gider inşaatçılar in bugüne kadar kazandığı yeter hani 150 ye maliyet et 500_1 milyon arası sat...onlar her türlü kazanıyor hatta şoyle soylim borsadaki hisselerini satıp gelen parayı dolara ve faize gomen patronlar var....bu arada bu kuresel spegin hızına yetişmez ne ara 784 olmuştu 80 üstüne çıkmış yine bu para birimi değil sanki patron hisse senedi benjamin![]()
Bist te KOCAOĞLAN ı tokatlıyorlar. -%5
ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....
borsa da bugün merril abla girmedi topa
öğleden sonra girer mi ?
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Bistte alınıp satılacak nokta bilinirse adamı zengin eder ama kısa yoldan köşe olim diye misal %200 yükselmiş bir kağıdı alırsan batırır adamı...borsadan kaybettigimde çok oldu ama totalde kardayim..( diger yatırım araçlarından 7-8 yılda kazanamayacagimi son 1 yılda bistte kazandım) kaybederek öğrenilen birşey bu...kaybettigimde bile borsaya karşı olmadım..çünkü hata benimdi alınacak noktada yanlışlık yapardım ....yıllardır bu forumdayim borsa ya olumlu bakan bir sayın dudu bir ben varim demirbaş olarakbirde power PC vardı borsa düşmanı eski TL ci sonradan dolarci kayboldu İngiltere'de
kısacası sadece TL mevduatta veya dolarda kalmak olmaz ...önce ogrenip ufaktan başlatarak tüm enstrümanlara adım atmak gerekli böylece enflasyon üstünde getiri elde edebilirsin paranı çoğaltabilirsiniz yoksa kal TL mevduatta çoğu zaman enflasyon kadar bile kazanamiyorsun
Piyasaya bile düşmüş doların gevşeyeceği.. 2019 sonu 2020 gibi doların değerini kaybedeceği..
Traderlar Fed'in 2020'de sıkılaştırmasına genişlemeden daha az ihtimal veriyor
http://www.bloomberght.com/haberler/...htimal-veriyor
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri