Sayfa 763/1223 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

bir halt olacağı yok.

2. tüik haberleri 1984 filmindeki habire uyduruk rekolte haberi veren tv yayınlarına benzedi..

Jilet mi alsak?!

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    namazında niyazında olan işyeri sahibi ve akpli bir tanıdığım ile biraz sohbet ettim.

- Allah belamı versin dedi.

-İnşaallah böyle devam eder ( en kötüsü anlamında ) temennim bu yönde ve sürekli dua ediyorum sende et dedi bana.
    -
    - bende gülümsedim. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.
    Bu ve benzer tipler desteği sürdürüyor

Bende akşam ilk HAC kafilesiniz suudi arabistana gönderdik
    kafile ıspartadan karayoluyla antalyaya gidip uçakla geçecekler
    bir proğram hazırlanmış yatsı namazını kılıp dua edilip otobüslere binilerek yola koyulacak
    80 kişi haç vazifesi yapacak kutsal topraklara gidecekleri uğurlamaya gelen her kişi için en az 10-15 kişi bu da orada toplanan 1000-1500 kişi yapar yatsı ezanı okunmasıyla ben camiye girdim bir saf 100 kişi olsa 400 kişi eder 100-200 de bayan olsa en fazla 600 kişi dışarıda kalanda 900-1000 eder .
    çıktıktan sonra geç kalan yakınlarımla konuştuğumda hac vazifesini yapmaya giden insanlar dahi yatsı namazına girmediklerini söyleyince bizler için düşündürücü maalesef

islamı güncellemişik demek ki .... !!!

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu ve benzer tipler desteği sürdürüyor

Bende akşam ilk HAC kafilesiniz suudi arabistana gönderdik
    kafile ıspartadan karayoluyla antalyaya gidip uçakla geçecekler
    bir proğram hazırlanmış yatsı namazını kılıp dua edilip otobüslere binilerek yola koyulacak
    80 kişi haç vazifesi yapacak kutsal topraklara gidecekleri uğurlamaya gelen her kişi için en az 10-15 kişi bu da orada toplanan 1000-1500 kişi yapar yatsı ezanı okunmasıyla ben camiye girdim bir saf 100 kişi olsa 400 kişi eder 100-200 de bayan olsa en fazla 600 kişi dışarıda kalanda 900-1000 eder .
    çıktıktan sonra geç kalan yakınlarımla konuştuğumda hac vazifesini yapmaya giden insanlar dahi yatsı namazına girmediklerini söyleyince bizler için düşündürücü maalesef

islamı güncellemişik demek ki .... !!!
    bizdeki inancın açıklaması : körü körüne yada bilinçsizlik hangisini yakıştırıyorsan artık

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bizdeki inancın açıklaması : körü körüne yada bilinçsizlik hangisini yakıştırıyorsan artık
    Arapçılık diyorum ben.

Arap olma özentisi..

ülkede ciddi bir gerileme var..her alanda hissediliyor..
    liyakat kavramı çok ağır bir darbe aldı.
    hatırlanacağı üzere mr recep erdoganın ilk döneminde geçmiş dönemden gelen ekonomik programın devam ettirilmesi ve ab perspektifi önemli bir çıpa vazifesi görüyordu..

bekle ve gör havası vardı.. sonsuz kredi açılmıştı adeta.. ayrıca bol sıcak para vardı..

şimdi 16 yıl sonunda.. dini ideolojisini devlete aşılamaya çalıştığı aşikar bir zihniyetin büyüme ile kalkınma arasındaki ince çizgiyi anlamadığı ortaya çıktı..betona ve ranta dayalı, kagıt üstünde yüksek büyüme gösteren modelin çöktüğü anlaşıldı..

piyasalar artık "enflasyonun sebebi faizdir" saçmalıklarına itibar etmiyor..

adeta "no more bullshit" dediklerini duyar gibi oluyorum.

demek "15 yıl önce ülkede buzdolabı fırın yoktu" ve buna inanıyorsunuz..

ayakların yere basma zamanı...
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

THY 3 gündür alınıyor.
    Sebep vardır midur?
    Yokdur..
    2.seansı çakarlR gibi...

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

batı cephesinde değişen bir şey yok..

aynı trend 2017 ve 2018 de devam ediyor..,

bu kadar dış ticaret açığı zaman içerisinde birikerek bardağı dolduruyor.. ve şu an yaşadığmımız problemlere neden oluyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 763/1223 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •