Vay vay vaaay
Vay vay vaaay
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yeni zamlarla 33 lira 75 kuruşa üretilip büfeye kadar gelen 70’lik (büyük) rakının fiyatı 14 lira artarak 119 liralık yeni satış fiyatıyla raftaki yerini aldı.
33,75 TL rakıya
85,25 TL devlete
bu soyguna, bu haksızlığa, bu adaletsizliğe ses çıkarmayan, ben dahil, bütün Türk halkına yazıklar olsun.
hele bir zamanlar 1 kutu kola ile 1 kutu bira aynı fiyatken, 1 kutu bira 4 kutu kola yapanlara lanet olsun.
Eyi eyi, musteri neyim var!
Ben atolyeye gider, tukkanlan oradan ilgilenirim!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sokağa çıkıp ırakı pahalı mı diyelim,bi araba zopa yeriz kraldan çok kralcılardan.
Elli lire olsun litrelik herkes içsin,ayık kafayla çekilmez zaten sokağa tükürenlerin memleketi.
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Gerekirse dayak yeriz o ayrı mesele.
Birileri zamanında dayak yemese, işçilerin günlük çalışma saati, bugün 12-13 saat olabilirdi.
İnternette örgütlensek, herkese ulaşsak,
hiç kimse tek bir şişe rakı dahi almasa (alkolsüz duramıyorsa, bir süre evde kendi üretse)
restoranlarda, meyhanelerde hiç alkollü içki tüketilmese,
acaba ne olur
(otomotiv gibi başka sektörlerde zor ama acaba alkollü içecek sektöründe yapılabilir mi)
sadece düşündüm, bilmiyorum
yoksa sustukça bugün 119 TL, yarın 139 TL, seneye 159 TL, 3 sene sonra 359 TL. bu işin sonu yok.
Ben akşamdan akşama içiyorum,çok dert değil yane..![]()
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Yer İmleri