Artan

159,70 9.99 10:48
44,70 9.94 10:48
3,99 9.92 10:48
14.800,00 8.66 10:48
10,55 7.11 10:49
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 10:48
151,10 -7.75 10:48
91,70 -6.9 10:49
3,38 -6.63 10:49
29,22 -5.62 10:48
Azalan Hisseler

Ýþlem

2.232.987.401,98 10:49
1.684.102.667,50 10:49
1.668.528.360,28 10:49
1.651.648.196,79 10:49
1.571.175.291,25 10:49
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    Oabilecek olan en kötü þey istedikleri yüksek faizi ödemektir, Alt yapý yatýrýmlarýmýz tamamalanmak üzere,bi düþünün bolu tüneli 3 km. 17 yýlda bitiremeyip patates deposu yapmamayý bile düþündüler, 16 yýlda yapýlan tünel 400 km.bunu þöyle açayýmda fark idrak edilsin , 3000 lira parasý olanla 400.000 lira arasýndaki kadar
    Ýyi de bu köprüleri ve tünelleri yapacak para da teknolojide bizde yok,adamlardan borç alýp adamlara havaalaný,köprü falan yaptýrýyoruz,benim pek aklým ermiyor bu borç meselesine ya neyse.Amerika artýk herkese baský yapacakmýþ artýk türklere borç vermeyin diye,sanýrým artýk istesek de bu kanal iþi falan yattý,yeni yatýrým da zor.Para olmadan o iþler olmaz.Malum biz de de para yok,gýrtlaða kadar borç durumu var.

2.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Ýyi de bu köprüleri ve tünelleri yapacak para da teknolojide bizde yok,adamlardan borç alýp adamlara havaalaný,köprü falan yaptýrýyoruz,benim pek aklým ermiyor bu borç meselesine ya neyse.Amerika artýk herkese baský yapacakmýþ artýk türklere borç vermeyin diye,sanýrým artýk istesek de bu kanal iþi falan yattý,yeni yatýrým da zor.Para olmadan o iþler olmaz.Malum biz de de para yok,gýrtlaða kadar borç durumu var.
    Türkiye de 157.000 tane milyoner var toplam para 1 trilyon'a yakýn, yurtdýþýnda da türklerin 250 milyar dolarý var, bi inansalar Türkiye'ye gerisi gelecek

Türkiye de 157.000 tane milyoner var toplam para 1 trilyon'a yakýn, yurtdýþýnda da türklerin 250 milyar dolarý var, bi inansalar Türkiye'ye gerisi gelecek
    Ýnþallah inþallah ne diyeyim.Benim gördüðüm herkes yurtdýþýna hem kendi gitme sevdasýnda hem de parasýný götürme derdinde.Neyse ben gitmem de paramý da götürmem,burda doðduk burda öleceðiz.

4.  Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    Dediðine kendinde inanmýyorsun da iþte sýrf hükümete laf etmemek için ne þiþ yansýn ne kebap....sen Ýstanbul’da milyarlýk fabrikanýn sahibisin...Ýstanbul’u býrakýp Yozgat’ta iþ yapar mýsýn ? Senin dediklerin buna benziyor iþte...

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alýntý Originally Posted by twilight1517 Yazýyý Oku
    Dediðine kendinde inanmýyorsun da iþte sýrf hükümete laf etmemek için ne þiþ yansýn ne kebap....sen Ýstanbul’da milyarlýk fabrikanýn sahibisin...Ýstanbul’u býrakýp Yozgat’ta iþ yapar mýsýn ? Senin dediklerin buna benziyor iþte...

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yurt dýþýndaki pranýn geleceðine bende inanmýyorum, bu saaten sonra hükümetle iþim yok,hizmetlerini bekliyorum....

6. Bunlarýn hepsi döner dolaþýr hamiline yazýlý EUROBOND alýr. O para TÜRKÝYE ye direk yatýrým olarak girmez.

Akýllý para riski sevmez. Zaten alým yaptýklarýnda da BANKA HÝSSE Senedi aldýlar. Bankalar karý döviz bazýnda düþünce topuklayýp kaçtýlar borsadan.

Akýllý para akýllý sisteme gelir doðrudan yatýrým yapmak için. Yoksa faizle para satar sana ama asla fabrika veya üretim þirketi kurmaz kolay kolay.

Senin üniversite teknokent lerinde yýlda kaç PATENT üretiliyor? Ne kadar ihracat yapmýþlar?

Bu kurumlarýn PATENT sayýsý yýlda 10bine ulaþsýn ha o zaman o dediðiniz para hatta daha fazlasý Türkiye ye gelir. Hatta hepimiz burada destek verip bayrak sallarýz.

YÖK, ÜNÝVERSÝTELER ve TEKNOPARK lardaki teknoloji þirketleri aðzýna kadar FETÖCÜ kaynýyor, bu sebeple mevcut hali yýlda üç beþ PATENT anca üretiliyor!

7.  Alýntý Originally Posted by sadecegrafik Yazýyý Oku
    Bunlarýn hepsi döner dolaþýr hamiline yazýlý EUROBOND alýr. O para TÜRKÝYE ye direk yatýrým olarak girmez.

Akýllý para riski sevmez. Zaten alým yaptýklarýnda da BANKA HÝSSE Senedi aldýlar. Bankalar karý döviz bazýnda düþünce topuklayýp kaçtýlar borsadan.

Akýllý para akýllý sisteme gelir doðrudan yatýrým yapmak için. Yoksa faizle para satar sana ama asla fabrika veya üretim þirketi kurmaz kolay kolay.

Senin üniversite teknokent lerinde yýlda kaç PATENT üretiliyor? Ne kadar ihracat yapmýþlar?

Bu kurumlarýn PATENT sayýsý yýlda 10bine ulaþsýn ha o zaman o dediðiniz para hatta daha fazlasý Türkiye ye gelir. Hatta hepimiz burada destek verip bayrak sallarýz.

YÖK, ÜNÝVERSÝTELER ve TEKNOPARK lardaki teknoloji þirketleri aðzýna kadar FETÖCÜ kaynýyor, bu sebeple mevcut hali yýlda üç beþ PATENT anca üretiliyor!
    Bildiðiniz gördüðünüz ispatlý fetöcüyü söylemeniz vatandaþlýk görevinizdir, iftira etmeden yoksa siz zararlý çýkarsýnýz

8.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Borç almýyor, para alýyoruz, belli bir süreliðine iþletme hakký veriyoruz sonra bizim olacak, üstelik gelirlerinden de pay alýyoruz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •