Artan

1,32 10 16:00
38,72 10 15:59
145,20 10 15:39
156,20 10 15:58
13.620,00 9.99 16:00
Artan Hisseler

Azalan

84,60 -10 16:00
30,96 -10 15:59
14,64 -9.96 16:00
28,94 -6.65 15:59
75,60 -6.2 16:00
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.637.200.396,00 16:00
6.363.084.002,75 16:00
5.073.685.515,43 16:00
4.913.446.385,10 16:00
4.613.080.810,50 16:00
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben Artvinliyim,turistik tesis yapýlýp para kazanýlabilecek bir arazim var, benden teklif parasý olana 1000.000 lirayý veren arazime turistik tesis yapýp para kazanabilir, 25 yýl sonra tüm yaptýklarýný býrakýp çekip gider, varsa teklifi olan buyursun, ben zaten bir þey yapabilecek durumda deðilim, DEVLET de tam bnim dediðimi yapýyor

2.  Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    ....... DEVLET de tam benim dediðimi yapýyor....
    Hayýr yapmýyor...
    Sen tesisi yapana müþteri garantisi verip zararýný karþýlasaydýn öyle olurdu..
    Tesis sahibine garanti verecekmisin?

Alýntý Originally Posted by METEPOSTA Yazýyý Oku
    Hayýr yapmýyor...
    Kurulan sistemin tam can alýcý noktasýna temas etmiþsiniz!

4.  Alýntý Originally Posted by METEPOSTA Yazýyý Oku
    Hayýr yapmýyor...
    Devletin yaptýrdýklarýnýn yeterli müþterisi var , arada bir tutmamasý öyle büyük yatýrýmlarda problem deðil ,deve de kulak misali,hiç yapmamaktan fersah fersah iyidir mukayese edilemez

5.  Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    Devletin yaptýrdýklarýnýn yeterli müþterisi var , arada bir tutmamasý öyle büyük yatýrýmlarda problem deðil ,deve de kulak misali,hiç yapmamaktan fersah fersah iyidir mukayese edilemez
    Yani?
    Sen arsana tesis yapana kendi kesenden zarar garantisi vermeyeceksin ama halkýn kesesinden YÝD müteahitlerine zarar garantisi verilmesine gayetle mantýklýdýr diyeceksin,
    sen akýllýsýn ama halk enayi öyle mi?
    Tüyü bitmedik yetim hakký falan bunlar hep masalmýydý?

6.  Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    Ben Artvinliyim,turistik tesis yapýlýp para kazanýlabilecek bir arazim var, benden teklif parasý olana 1000.000 lirayý veren arazime turistik tesis yapýp para kazanabilir, 25 yýl sonra tüm yaptýklarýný býrakýp çekip gider, varsa teklifi olan buyursun, ben zaten bir þey yapabilecek durumda deðilim, DEVLET de tam bnim dediðimi yapýyor
    Ha bak iþte o iþ öyle olmadý, bana birde garanti vereceksin yýllýk 40bin müþteri. Altýnda gelirse senden alýrým. 25 yýl sonunda 25*40bin=1milyon müþteri garantiyi edeceksin yani.

Bak bu arada müþteri baþýna 1 gecelik konaklamada yiyecek içecek kahvaltý hariç 35USD+kdv garanti etmen gerekiyor. Yani 25 yýl sonunda 35 milyon dolar+kdv ödemeyi garanti edeceksin.

Ha tesisimi kaça mal edeceðim?3 milyon dolara. Unutmadan bu 3 milyon dolarý da abiniz ve babanýzdan kredi alýp yapacaðým.

Durum bundan ibaret. Umarým anlayabildiniz.
    Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by Turnike Yazýyý Oku
    Ha bak iþte o iþ öyle olmadý, bana birde garanti vereceksin yýllýk 40bin müþteri. Altýnda gelirse senden alýrým. 25 yýl sonunda 25*40bin=1milyon müþteri garantiyi edeceksin yani.

Bak bu arada müþteri baþýna 1 gecelik konaklamada yiyecek içecek kahvaltý hariç 35USD+kdv garanti etmen gerekiyor. Yani 25 yýl sonunda 35 milyon dolar+kdv ödemeyi garanti edeceksin.

Ha tesisimi kaça mal edeceðim?3 milyon dolara. Unutmadan bu 3 milyon dolarý da abiniz ve babanýzdan kredi alýp yapacaðým.

Durum bundan ibaret. Umarým anlayabildiniz.
    % 85 Doðal akýþýnda gider, gerisinide türkiye öderse yeter de artar bile ki öyle olmaz, yapanlarda yaptýranlarda fizibilite çalýþmasýný yapmýþlardýr. Ben size garanti veriyorum desem gelirmisin yok , önce olabilirliðine bakarsýnýz, potansiyel varmý görürsünüz

Duhul
    Dec 2017
    Ýkamet
    Ýzmir
    Gönderi
    3,166
     Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    % 85 Doðal akýþýnda gider, gerisinide türkiye öderse yeter de artar bile ki öyle olmaz, yapanlarda yaptýranlarda fizibilite çalýþmasýný yapmýþlardýr. Ben size garanti veriyorum desem gelirmisin yok , önce olabilirliðine bakarsýnýz, potansiyel varmý görürsünüz
    Sayýn Kitapci0

Afyon Kütahya bölgesel havalimaný konusunda ne düþünüyorsunuz ?
    Acaba þu an iþletenler olabilirliðine baktý mý ?
    Baktýysa, zarar etmesi gerekirken, nasýl kar edebiliyorlar (iþletenler nasýl kar ediyor demek istedim)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •