Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Önümüzdeki 20 gün herşeyin belirleyicisi olacak bu süreçte bir gelişme olmazsa galiba bir daha belini düzeltemez gibi...
Sekreter dün mehmet bey spk da demişti. Mehmet Bey de sürekli alacak meselesi için spk ile görüşme halindeyiz diyordu.
Bugün Mehmet Bey ile görüşmek istediğim halde görüşemedim çok yoğun olduğu ve verdiği bilgiler sebebi ile ihtar aldığı soylenildi.
Olumluya çevirirsek hummalı bir çalışma var son halini almak üzere öyle ise yakın zamanda haber düşebilir değilse zaten battigimizin resmidir.
Süleyman hocam,sosyal medyada yoğun biçimde "giydiriyorsun" bakıyorum.Ege'nin direnişçi ruhu,helal olsun;sosyal medya bu ara çok önemli...
Şikayet etmeyenler lütfen Bimer,Cimer,VDK kanallarını kullansınlar.Oralarda da 16 Nisan sendromu var ama olsun,bir süre askıda bekler;sonra işleme alınır.Bir şekilde "biz rahatsızız" dememiz lazım.Haberdar olurlar...-ki zaten oluyorlar da...
Nûn
Takipçi sayısı dikkat çekici herkes beklemede..batabilirde uçabilirde ...bekliyoruz sabırsızlıkla..
Yer İmleri