Sayfa 200/347 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

2. Kekom dayanamadım bugünde 15k çektim, 130k oldu, ama tırsmayada başladım, sanırım ben satmadan 24 lere gitmeyecek...ytd...

3.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Kekom dayanamadım bugünde 15k çektim, 130k oldu, ama tırsmayada başladım, sanırım ben satmadan 24 lere gitmeyecek...ytd...
    Fazla çekme dostum spek sonra hiç hareket ettirmez...bence artık başka hisse araştır...son bir kaç gündür iyicene sıktı...dün 6,22 direncinin geçileceğine çok inanmıştım..ama beni tam olarak hayal kırıklığına uğrattı...galiba artık sesiz olmakta fayda var...spek ne yapacaksa yapsın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Fazla çekme dostum spek sonra hiç hareket ettirmez...bence artık başka hisse araştır...son bir kaç gündür iyicene sıktı...dün 6,22 direncinin geçileceğine çok inanmıştım..ama beni tam olarak hayal kırıklığına uğrattı...galiba artık sesiz olmakta fayda var...spek ne yapacaksa yapsın...
    aynen ustat ben bu hisseyi çift haneli rakamlarda tekrar görmek istiyorum bakalım. ov hdedefi olan.12,50 gelicekmi yaradan önce sağlık sonra sbir versin.

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Kekom dayanamadım bugünde 15k çektim, 130k oldu, ama tırsmayada başladım, sanırım ben satmadan 24 lere gitmeyecek...ytd...
    hangi aracı kurumdan işlem yapıyorsunuz.
    Tekkeyi Bekleyen Çorbayı İçer

6. abiler kolay gelsin şu hisseye bi bakmanız mümkünmü crdfa 1,19 maliyetim.bu ara biraz hareketli çıksam hatamı ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by Hılmı Yazıyı Oku
    abiler kolay gelsin şu hisseye bi bakmanız mümkünmü crdfa 1,19 maliyetim.bu ara biraz hareketli çıksam hatamı ederim.
    bu hisseyi tanımıyoruz dostum..o yüzden de bir şey diyemem kendi adıma...o hisse hakkında yorum yapabilen varsa ve sana yardımcı olursa iyi olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by ÇORBACI Yazıyı Oku
    hangi aracı kurumdan işlem yapıyorsunuz.
    Ah çorbacım ah, 4 ayrı kurumda birikim yapıyorum, iş,ak,garanti ve ziraat...ytd...

Sayfa 200/347 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •