Sayfa 227/1252 İlkİlk ... 1271772172252262272282292372773277271227 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Size garantili bir portföy önerisi yapacağım. Öncelikle geçmişi unutun ve paranızın yarısını TL'de yarısını da dövizde tutun. (tam sağlam olsun diye de dövizin yarısı dolar yarısı euro olsun)

Ondan sonra uyku probleminiz falan kalmayacağından eminim. Tek derdiniz TL ve dövizde yüksek faiz veren bankaları kovalamak olur. Ne dersiniz?
    Mantıklı.. En azından rahatlama safhasını böyle geçirir.. Ama önce şu merkez bankası bi açıklasın kararını..

Yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by LostPerson Yazıyı Oku
    Merkez bankasının bağımsızlığı ve ülkemizde dövizin orta-uzun süreli gidişatı için önemli bir karar,

Elim ayağım titriyor karara saaatler var, akşam uyuyamadım bile zaten giden gitti. En azından kalanlar gitmesin paramız erimesin,

Öncesi almak büyük risk sonrasıda iş işten geçecek,

Keşke stoacılar gibi olabilsem. Dedikleriniz çok güzel teorikte, pratiğe geçiren mutlu yaşar.

Bu ülkede kafaya takmadan yaşamak zor, yurtdışında adam çalışıyor parası erimiyor devalusyon stresi yok sporunu yapıyor sosyal hayatına bakıyor. Biz ise bunca yıl deli gibi çalış didin emeklerinizi 3 yıllık-3 aylık bir devalusyonla eritiyorlar. Görüp önlem almadığım ve önlem alayım derken daha çok zarar ettiğim içinde kendi kendimi yetmedi ailemi bitirdim, eşimde depresyona girdi sayemde.

Rahatsızlık verdiğim için tekrardan özür dilerim.
    Doktorum zeka arttıkça algılar daha açık ve geniş oluyor kimsede olmayan korku ve kaygılar beliriyor. Fakat işin can alıcı noktası korku ve kaygılarınız yersiz değil... Eğer korku ve kaygılarınızı yenebilirseniz bu piyasada para kazanabilirsiniz.. Çünkü görünmeyeni görüyorsunuz... Saygılar

Dipnot: Cehalet Mutluluktur
    Son düzenleme : Enflasyon; 24-07-2018 saat: 13:49.

3.  Alıntı Originally Posted by yeniozrumeli Yazıyı Oku
    Bu iş ,Binanın altına 2-3 adet 5e10 kalas koymakla kurtulurmu sn Toprak ?
    sayın yeniözrumeli,

Rizeli müteahhit değilim ki
    nereden bileyim kaç kalas kurtarır.

gerçi şimdi gördüm
    bina mevfa olmuş
    artık kalas malas da çözüm değil
    bahçe için yer açıldı...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by LostPerson Yazıyı Oku
    Merkez bankasının bağımsızlığı ve ülkemizde dövizin orta-uzun süreli gidişatı için önemli bir karar,

Elim ayağım titriyor karara saaatler var, akşam uyuyamadım bile zaten giden gitti. En azından kalanlar gitmesin paramız erimesin,

Öncesi almak büyük risk sonrasıda iş işten geçecek,

Keşke stoacılar gibi olabilsem. Dedikleriniz çok güzel teorikte, pratiğe geçiren mutlu yaşar.

Bu ülkede kafaya takmadan yaşamak zor, yurtdışında adam çalışıyor parası erimiyor devalusyon stresi yok sporunu yapıyor sosyal hayatına bakıyor. Biz ise bunca yıl deli gibi çalış didin emeklerinizi 3 yıllık-3 aylık bir devalusyonla eritiyorlar. Görüp önlem almadığım ve önlem alayım derken daha çok zarar ettiğim içinde kendi kendimi yetmedi ailemi bitirdim, eşimde depresyona girdi sayemde.

Rahatsızlık verdiğim için tekrardan özür dilerim.
    Dostum ne el ayak titremesi yaa
    Az çık dışarı (hangi şehirdesin bilmiyorum ama)

Milletin zerre kadar umurunda değil hiç bişi ya
    Dolar 4.97 yi vurduğu gece karşı cafeden şen şakrak kahkaha sesleri geliyordu

Rakun gibi gözlerle izleme şu doları borsayı yaa..

Bir sen birde buradaki senin gibiler (bazende ben) takıyoruz kafayı..

Taksan da takmasan da gidiyo bi yerlere işte..

Arkadaşı gördüm evleniyo..(ne geliri var nedir ne değildir personal trainer boyuna boş boş geziyo ama evleniyo walla)
    bir başkası cafe açacam diyo
    bi diğeri kardeşi ile eve çıkacam hayallerinde
    insanlarlar işlerinde güçlerinde
    bir başkası çocuk yapacam diyo
    bi başkası tatilde nereye gitsem modunda..

allah aşkına

Bu ülkenin DOLAR BEKÇİSİ sen misin

Zo... böyle işin içine de hayatına odaklan..

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Gösterge yine göstermeye başladı...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Gösterge yine göstermeye başladı...
    Sanırım faiz artışı gelmemesi fiyatlanıyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Adrenalin artıyor mb kararlarının olduğu gün sanki şampiyonluk maçına çıkıyoruz

8. VİOP yeşile döndü ....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 227/1252 İlkİlk ... 1271772172252262272282292372773277271227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •