her ne kadar 4,15 çok çok düşük olsada özellikle bu bilançoya rağmen. ekim kasım ayı gibi endeksin 80 bin hatta 77 bin göreceğini (daha aşağı bile düşme ihtimali var haftalık/aylık kapatmamak kaydı ile) düşünüyorum. bu esnada tarman da milleti kandırmak için 4,15 i gösterecek.
https://www.tradingview.com/x/OAQYWfKB/
17 temmuzda ekran görüntüsü almışım. şimdilik ilk ok çalışıyor gibi ikinci ok daha başlamadı bence bugün yapılan düşüş tahminime göre silkme bu hafta genel olarak çıkacak ama haftaya hangi haber gelir kim kimin tavuğuna kışt der yada aslında saçma olupta hangi haber büyütülür bilmem ama genel olarak bu yolu izleyeceğiz gibi. millet hala bezmedi. bezene kadar güzel çıkışlar ve ardından çok sert satışlar. tabiii bunlar benim hayal ürünümdür. yeşil trend çizgisinin altında her 3-4bin altında alış yapıp ekranı kapatmak en iyisi. winter is coming. o 130 bin geçilecek. ama millet borsadan korkmaya başlamadı henüz. neyse kurallara uyalım YTD yi yapıştıralım. herkese bol kazançlar dilerim.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri