Yorumlar için teşekkürler. Almaya devam ediyorum. Tecrübelerinizi paylaşmaya devam edin lütfen...
Sanıyorum Tuncay Turşucu'nun fikriyatı da etkili oldu sizde. Henüz okumadıysanız Temettü şirketleri ve Çocuğunuza borsa hesabı açın yazılarını tavsiye ederim.
Ben de özel sektörde mühendisim.Beğendiğim ve izleme listemde olan tüm hisseleri aşağıda paylaşıyorum.Portföyümde olan 6 hissede bu listenin içinde. Tümünü takip ediyorum bilançodan bilançoya. İzleme listemde iyi olduğuna emin olduğum hisseleri de portföyüme ekleyeceğim. Zaman içinde portföyüm 4 ile 10 hisse arasında artıp azalacak.
Kendimce oluşturduğum kriterlerle izleme listem için adayları da ayrı bir listede tutuyorum. Yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin.
AYGAZ
BOLUC
EGEEN
EREGL
FROTO
HEKTS
PETKM
SODA
TTRAK
ULUSE
VESBE
Tuncay turşucunun listesine de bakmıştım. Zaten herkesin güvenebileceği hisseler. Şirket bilançolarını ve yatırımlarını takip ediyorum. Genelde temel odaklı bir yapım var. Büyük bir bozulma olmadığı sürece hisselerimi satmayı düşünmüyorum.
Şunu da belirteyim. Aylık arttırdığım para miktarı fazla değil. Gerçekten ihtiyacım olmayan parayla hisse alıyorum. Maaşımdan ciddi anlamda arttırdığım parayı ne yapacağıma daha karar vermedim izlemedeyim.
Dostum beklentisi olduğuna inandığım portfoyümdeki hisseler aşağıda
Adel aselsan bursa çimento cemts yatas tukas ecilc
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri