Sayfa 71/1230 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Luck favors the brave.

Sans cesurlara guler.

Syg,
    Üstadım bir sorum olacak. Herkes kademeli alım öneriyor. Ben borsa düşmüşken tek alım yapıp, 5 sene durma olayı bana mantıklı geliyor. Borsa düşer ya da cıkar cift yönlü. Düşerse kademeli alım işe yarar, ama cıkarsa o zaman tek alım avantajlı. Siz ne düşünüyorsunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Maden muhendisi misin?
    Portfoyde neler var?

Syg,
    Evet maden mühendisiyim. Petkim, çimsa, hektaş, enka, soda, borusan, tüpraş, kordsa, ereğli ve froto var. Petkim ve çimsa eksideler. Diğerlerinin durumu iyi.

3.  Alıntı Originally Posted by Madencii Yazıyı Oku
    Evet maden mühendisiyim. Petkim, çimsa, hektaş, enka, soda, borusan, tüpraş, kordsa, ereğli ve froto var. Petkim ve çimsa eksideler. Diğerlerinin durumu iyi.
    Pek acemi işine benzemiyor bu portföy... Tebrikler.

Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi...
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Madencii Yazıyı Oku
    Goz kamastiriyor.
    Eklemeye devam.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Yorumlar için teşekkürler. Almaya devam ediyorum. Tecrübelerinizi paylaşmaya devam edin lütfen...

6.  Alıntı Originally Posted by Madencii Yazıyı Oku
    Yorumlar için teşekkürler. Almaya devam ediyorum. Tecrübelerinizi paylaşmaya devam edin lütfen...
    Sanıyorum Tuncay Turşucu'nun fikriyatı da etkili oldu sizde. Henüz okumadıysanız Temettü şirketleri ve Çocuğunuza borsa hesabı açın yazılarını tavsiye ederim.
    Ben de özel sektörde mühendisim.Beğendiğim ve izleme listemde olan tüm hisseleri aşağıda paylaşıyorum.Portföyümde olan 6 hissede bu listenin içinde. Tümünü takip ediyorum bilançodan bilançoya. İzleme listemde iyi olduğuna emin olduğum hisseleri de portföyüme ekleyeceğim. Zaman içinde portföyüm 4 ile 10 hisse arasında artıp azalacak.
    Kendimce oluşturduğum kriterlerle izleme listem için adayları da ayrı bir listede tutuyorum. Yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin.

AYGAZ
    BOLUC
    EGEEN
    EREGL
    FROTO
    HEKTS
    PETKM
    SODA
    TTRAK
    ULUSE
    VESBE

7. Tuncay turşucunun listesine de bakmıştım. Zaten herkesin güvenebileceği hisseler. Şirket bilançolarını ve yatırımlarını takip ediyorum. Genelde temel odaklı bir yapım var. Büyük bir bozulma olmadığı sürece hisselerimi satmayı düşünmüyorum.
    Şunu da belirteyim. Aylık arttırdığım para miktarı fazla değil. Gerçekten ihtiyacım olmayan parayla hisse alıyorum. Maaşımdan ciddi anlamda arttırdığım parayı ne yapacağıma daha karar vermedim izlemedeyim.

8. Dostum beklentisi olduğuna inandığım portfoyümdeki hisseler aşağıda
    Adel aselsan bursa çimento cemts yatas tukas ecilc

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 71/1230 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •