Yorumlar için teþekkürler. Almaya devam ediyorum. Tecrübelerinizi paylaþmaya devam edin lütfen...
Sanýyorum Tuncay Turþucu'nun fikriyatý da etkili oldu sizde. Henüz okumadýysanýz Temettü þirketleri ve Çocuðunuza borsa hesabý açýn yazýlarýný tavsiye ederim.
Ben de özel sektörde mühendisim.Beðendiðim ve izleme listemde olan tüm hisseleri aþaðýda paylaþýyorum.Portföyümde olan 6 hissede bu listenin içinde. Tümünü takip ediyorum bilançodan bilançoya. Ýzleme listemde iyi olduðuna emin olduðum hisseleri de portföyüme ekleyeceðim. Zaman içinde portföyüm 4 ile 10 hisse arasýnda artýp azalacak.
Kendimce oluþturduðum kriterlerle izleme listem için adaylarý da ayrý bir listede tutuyorum. Yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyin.
AYGAZ
BOLUC
EGEEN
EREGL
FROTO
HEKTS
PETKM
SODA
TTRAK
ULUSE
VESBE
Tuncay turþucunun listesine de bakmýþtým. Zaten herkesin güvenebileceði hisseler. Þirket bilançolarýný ve yatýrýmlarýný takip ediyorum. Genelde temel odaklý bir yapým var. Büyük bir bozulma olmadýðý sürece hisselerimi satmayý düþünmüyorum.
Þunu da belirteyim. Aylýk arttýrdýðým para miktarý fazla deðil. Gerçekten ihtiyacým olmayan parayla hisse alýyorum. Maaþýmdan ciddi anlamda arttýrdýðým parayý ne yapacaðýma daha karar vermedim izlemedeyim.
Dostum beklentisi olduðuna inandýðým portfoyümdeki hisseler aþaðýda
Adel aselsan bursa çimento cemts yatas tukas ecilc
LG-K420 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri