Sayfa 46/469 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3749 madde; 361 - 368 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by money_money Yazıyı Oku
    Sn ekinoks bizim esteban neyin kafasını yaşıyor çözebildinmi?

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kağıt yaklaşık 1.5 aydır sürekli satış baskısı altında tutuluyor..Buna rağmen hisse fiyatını düşürebildikleri seviyeler halen 8.50 üzeri..Piyasadaki lot sayısı az olduğu için speğin elinde de fazla miktarda hisse senedi yok..Buna rağmen spek sağlam hareket etmeye çalışıyor.Kağıda şu aşamada dışarıdan bir ilgi gelmesini istemiyor.2016 yılının en karlı şirketlerinden biri olan bu Şirketi unutturmaya çalışıyor.Hatırlarsanız aralığın son haftası burada şu fiyatlarda olursa B grubu olur bu fiyatlarda olursa C grubunda kalır muhabbetleri yapıyorduk..Ve hisse 5.70 6.30 arası sürekli gidip geliyordu..Ta ki ocak ayının ilk işlem gününe kadar..ocak ayının 16 sına kadar hisse 5.80 lerden 10.11 gibi fiyatlara gitmişti.Neden aralığın son günleri gitmedi de ocak ayının başında gitti..Gayet basit cevabı var.Spek kağıdın B grubuna geçmesini engelleyerek kağıdın ilgi çekmesini önleyip rahatça at koşturacaktı onun için.Bunda da başarılı oldu..Şu anda temmuz ayında şirketin B grubuna geçişi garanti...31 martta biten 3 aylık bilançolar nisan ayının son günleri veya mayıs ayının başı gibi açıklanacak.Kardaki artışın devam etmesi hisseyi başka bir sınıfa sokacaktır..İşte o zaman spek şu anda uyguladığı baskıya ve kaptırdığı lotlara vah vah edecektir.Çevremde görüştüğüm ege profil bayileri işlerin çok iyi gittiğini belirtiyorlar.Yine çevremde baktığım bir çok inşaatın pencerelerinde de deceunink imzası var..Bu yüzden ben umutluyum ve rahatım...Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..Hayırlı kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Kağıt yaklaşık 1.5 aydır sürekli satış baskısı altında tutuluyor..Buna rağmen hisse fiyatını düşürebildikleri seviyeler halen 8.50 üzeri..Piyasadaki lot sayısı az olduğu için speğin elinde de fazla miktarda hisse senedi yok..Buna rağmen spek sağlam hareket etmeye çalışıyor.Kağıda şu aşamada dışarıdan bir ilgi gelmesini istemiyor.2016 yılının en karlı şirketlerinden biri olan bu Şirketi unutturmaya çalışıyor.Hatırlarsanız aralığın son haftası burada şu fiyatlarda olursa B grubu olur bu fiyatlarda olursa C grubunda kalır muhabbetleri yapıyorduk..Ve hisse 5.70 6.30 arası sürekli gidip geliyordu..Ta ki ocak ayının ilk işlem gününe kadar..ocak ayının 16 sına kadar hisse 5.80 lerden 10.11 gibi fiyatlara gitmişti.Neden aralığın son günleri gitmedi de ocak ayının başında gitti..Gayet basit cevabı var.Spek kağıdın B grubuna geçmesini engelleyerek kağıdın ilgi çekmesini önleyip rahatça at koşturacaktı onun için.Bunda da başarılı oldu..Şu anda temmuz ayında şirketin B grubuna geçişi garanti...31 martta biten 3 aylık bilançolar nisan ayının son günleri veya mayıs ayının başı gibi açıklanacak.Kardaki artışın devam etmesi hisseyi başka bir sınıfa sokacaktır..İşte o zaman spek şu anda uyguladığı baskıya ve kaptırdığı lotlara vah vah edecektir.Çevremde görüştüğüm ege profil bayileri işlerin çok iyi gittiğini belirtiyorlar.Yine çevremde baktığım bir çok inşaatın pencerelerinde de deceunink imzası var..Bu yüzden ben umutluyum ve rahatım...Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..Hayırlı kazançlar...

Evet sn ekinoks bende aynı fikirdeyim!! Bilanço açıklanana kadar ben daha sert pikler bekliyorum malum spek dökmek isteyecektir.. daha da hırçın hareketler bekliyorum şahsen.... 2. Çeyrek'ten itibaren daha iyi bilançolar gelecektir!! Malum fabrika bugün yarın açılacak maliyetler düşecek ve üretimi iki katına çıkacak.. Bundan iyisi şamda kayısı.. Bize düşen sabırla beklemek sonuçta az yada çok para bağladık spek gibi mendil bağlamadık..

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Önemli olan tecrübe. Yani tanımak. Biz tanıyoruz ve olanları anlayabiliyoruz. Keşke bugün taban olsaydı diyorum. Bizim kağıt başka türlü rahatlamiyor. Ama dediğiniz gibi B grubu olunca işin rengi çok değişecek. Bilanço konusunda zaten rahatız. Yatırım finansman üzerinden gelen ve sinsi görünen satışlar mutlaka bir amaca hizmet ediyor.mutlaka spekülatör hepimizden cok kazanmalı elinden geleni yapacaktır yapmalıdır da. Ben bu hissenin benim gibi yas ortalaması yüksek yatırımcılara daha uygun olduğu kanaatindeyim. Çünkü fazla sabır gerektiriyor. Onlar calsin biz dinleriz. Problem yok. YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

4. Ey gidi günler bu hissede EGEEN gibi olacak.1-2 seneye EGEEN 3,74 ten alıp 8 den satmıştık oh % 125 kar ettik diye geceleri uyuyamamıştık .sonrada girmeye cesaret edemedik 200 lere gitti.

5.  Alıntı Originally Posted by ULUBEY Yazıyı Oku
    Ey gidi günler bu hissede EGEEN gibi olacak.1-2 seneye EGEEN 3,74 ten alıp 8 den satmıştık oh % 125 kar ettik diye geceleri uyuyamamıştık .sonrada girmeye cesaret edemedik 200 lere gitti.
    [emoji1] evet ne günlerdi. Yine aynı kokuyu alan bir ben değilim demek ki. Bilmeyenler ya da unutanlar bu kadar beklenir mi diyor. Bir bildiğimiz vardır elbet diyoruz. O zaman biz de erken davrandık ama bilemezdik egeenin bu seviyeyi göreceğini. 30-50 aralığından bahsettik ama uzak bir hayal gibiydi. 20 lerden vedalastik. Simdi masallah 250-300 bandina yerleşti. Bakalım burda ne zaman başlayacak bu bahar bereketi. YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    [emoji1] evet ne günlerdi. Yine aynı kokuyu alan bir ben değilim demek ki. Bilmeyenler ya da unutanlar bu kadar beklenir mi diyor. Bir bildiğimiz vardır elbet diyoruz. O zaman biz de erken davrandık ama bilemezdik egeenin bu seviyeyi göreceğini. 30-50 aralığından bahsettik ama uzak bir hayal gibiydi. 20 lerden vedalastik. Simdi masallah 250-300 bandina yerleşti. Bakalım burda ne zaman başlayacak bu bahar bereketi. YTD

Evet sayın yoldaş ömründe bir kere böyle bir hisse yakalasan yeter ama işte sabır.. Ama ben bu hissede potansiyeli hissediyorum... Haziran sonunda grup değişimi yaşandığında umduğumuz hareket başlayacaktır.Yabancılarda geldimi ortada hisse kalmayacak zaten şimdiden kimse satmıyor 10 takla atıyorlar.

7. Kademelere bakıyorum uzun zamandir ilk defa. 8-10bin lot satış yazıp peşinden silen birileri var. Çıkmasını mı istemiyorsun kağıdına mı kiyamiyorsun? Satış silinince alış giriliyor bu arada. indir al yap bakalım paşam. Meydanı bos buldun. YTD

8. Dün itibariyle Deceunink hissesi Belçikada son 5 yılın en yüksek değerinden kapandı...Deceuninckin 2017 şubat ortalarında yayınlanan mali raporunu okuduğumuzda yaklaşık %5 büyüdüğünü ve bu büyümenin özellikle Türkiye'deki şirketinin gücünden kaynaklandığı ve Menemen ile Kartepedeki fabrikaların devreye girmesiyle büyümenin daha da artacağı belirtiliyor...Diğer yandan Pimaş hisse senedi brüt takas öncesi fiyatlarına döndü...Pimaştaki yükseliş hareketinin güçlü olması acaba Gebze Organize Sanayi Bölgesinde satılık olarak bulunan 47 dönüm arazisiyle ilgili bir gelişmemi olacak hissi de uyandırıyor. Bunlara karşın egpro da yaprak kımıldamıyor..Hacim diplerde..Karşılıklı al sat yapılarak vakit geçiriliyor.Fabrika açılışında son rütüşların yapıldığı belirtiliyor..Resmi bir duyuru yok halen.Ben beklemeye devam ediyorum..İhtiyacım olmayan parayı buraya yatırdığım için uzun yıllar yatırımcın olarak kalacağım Egpro..Yeni yeni büyümeye başlayan,karı her yıl bir önceki seneye göre önemli oranda artan,hiçbir zaman cazibesi bitmeyecek olan inşaat sektörünün olmazsa olmazı PVC....Bu 8.50 lere hergün satış yapan arkadaşlar az kaldı bekleyin ayın 15ini 3 5 lot daha alayım sizde kazanın bende kazanayım...Cümleten hayırlı kazançlar..Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 46/469 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •