-

Originally Posted by
elma
Keskinoğlu yumurta piyasadan çekildi sanırım, bir süredir marketlerde görmüyorum. Yem fiyatları da dövize endeksli olunca enflasyonda kat edilecek mesafe çok.
evet resmi enflasyon bence yıl sonu %18 i var gibi ..ama mb faizi artmayınca mevduata da yanısmıyor ..gerci ben hala artacak diye dusunuyorum artık klasik oldu mb bekleyip bekleyip yapıyo ...muhtemelen fed in cekim miktarını 50 milyar dolara cıkarmasını bekleyecek ve doviz arzının azaldıgı ayları bekleyecek gibi ..yani ekim ve sonrasını .
-
ICBC bank , usd 4,90 kampanya 3 ay süreyle...ben 32 günlük bağladım..sonra tekrar devam edecek(toplam süre 3 ay)....yeni kampanya başlarsa yeni fiyatdan devam edecekmiş..linki aşağıda,ayrıntı isteyen için..
https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-ici...yasi/387/167/0
-
şekerbank...... GÜNLÜK ........ TL ......% 19....kampanya 120 gün....
(2000 TL VADESİZDE TUTUYORLARMIŞ,GERİ KALANI ''GÜNLÜK'' YAPIYORLARMIŞ)
aşağıda ayrıntı için linki veriyorum...
https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...uat/gecegunduz
-

Originally Posted by
bahad1r
TEB marifetli hesabımın süresi dolacak. Şekerbank'ın gece gündüz hesabını kullanan var mı? EFT muafiyeti tanımlanıyor mu ve EFT üst limiti kaç TL'ye çıkıyor? Teşekkürler.
kullanmıştım eft dilekçe ile 500 e kadar çıkarmıştık,sorun olmadı,eft internetten sanırım 3-4 tl bir şeydi.
-

Originally Posted by
zenci42
Doviz olarak gayet iyi ,banka nasıl referans verirmisiniz ?
-

Originally Posted by
yorgun nihilist
kullanmıştım eft dilekçe ile 500 e kadar çıkarmıştık,sorun olmadı,eft internetten sanırım 3-4 tl bir şeydi.
Puan verdiğim için sistem izin vermedi. Varol.
-
Aktif Bank tan aylık veya 45 günlük oran alan varsa paylasabilirmi?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
umarım yanılırsınız..

Originally Posted by
apocalyptica
2018 bitmeden 5,75-5,8 gibi rakamları göreceğini tahmin ediyorum, kişisel yorumum, hiç bir teknik veriye dayanmıyor, hissiyat diyelim yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri