Hayırlı olsun....destek varlık yönetiminden sonra denge varlık yönetimini de % 100 almış Lidfa....büyümeye devam...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun....destek varlık yönetiminden sonra denge varlık yönetimini de % 100 almış Lidfa....büyümeye devam...
Aynı iş tanımına sahip ikinci bir şirket kurmanın avantajı nedir acaba?Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 30.07.2018 tarih ve 2018/24 sayılı kararı ile; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile Rekabet Kurulu'ndan gerekli yasal izinlerin alınması kaydıyla, Şirketimizin sermayesinin tamamına iştirak edeceği, 20.000.000 TL (Yirmimilyon Türk Lirası) sermayeli Denge Varlık Yönetim Anonim Şirketi kurulmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/698553
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Faktoring şirketlerindeki güzel bilançolar dikkat çekici...dün zorlu Faktoringin bilançosuna bakarsanız geçen sene 16 milyon kar etmiş bu 6 aylık şimdiden 12 milyon kar etmiş...Lidfanın bilançosunu şimdiden merak ediyorum....sürpriz bir kar gelirse şaşırmicam...
Yarıyıl karı geçen senenin aynı dönemine kıyasla %56 artarak 17,762 milyon TL olmuş.
Detaylara bakamadım ancak ilk bakışta harika görünüyor. Yıllık kar için de aynı şeyleri söylüyor oluruz umarım.
Hayırlı olsun.
I, a stranger and afraid
In a world I never made. ―AE Housman
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri