Sayfa 423/777 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yapılandırma demek krizi erteleme demektir..

Şu an bu şartlar ile ÖDEYEMİYORUM demektir..
    Aslında yapılandırma şartları ile de ödeyemeyecek de..

İşteee...
    Bir şans..

Belkiiii..

Bişiler olur..
    Reis halleder..

Devlet devreye girer..
    O zamana kadar ismimiz tabelada olsun batmayalım da belki 1-2 bişi koparırız..
    Yapılandırma deyince dün tipik bir olay oldu; 3 katlı evinin bodrum katını suriyeli aileye kiraya veren vatandaş, 3 aydır kirayı alamadığını ileri sürerek kiracısının elektrik ve suyunu kesmiş. Onlar da 8-10 erkek ev sahibinin kapıya dayanmış ve '' borcumuz borç kardeşim, ben Türk işadamından ücretimi alamadım ve sana ödeme yapamadım. Gel patrona gidelim sor, patron bana ödeme yaptığında bende sana kirayı öderim , suyumu elektriğimi aç. Siz nasıl müslümansınız? Polis çağırırım, hapisten çıkamazsınız '' gibi gözdağı veriyorlardı. Tüm sokak balkonlardan tiyatro gibi izledik.

Bu da vatandaş yapılandırması olsa gerek.

2. Rahip ile ilgili bir atraksiyon bekliyorum bu aralar...

3.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Rahip ile ilgili bir atraksiyon bekliyorum bu aralar...
    İyi mi kötü mü kötü olanı söyleyin 😊

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    İyi mi kötü mü kötü olanı söyleyin 😊
    İyi ve kötü olan aldığımız pozisyona göre ise değişir.
    Ülke için ise Rahip olayın yüklemi değil öznesidir. Bir çok özne daha ortaya çıksa da yüklem değişmeyecektir.
    Net olan, zamanlaması her şeyden önemli olsa da dolareste yükseliş kaçınılmazdır

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Toplattırdılar..

parite 1,1686..

Güçlü dolar başa bela..

Panik felan başlar sonracıma, neme lazım..

Çuval çuval incirler berbat olmasın..

Parite 1,1710..bravo işte budur..

Bizdekilerle ile dışarıdaki çuval çuval incirlerin kaderi ortak..nasıl olmasın ki..

Dolayısıyla şanslıyız, dolar bir türlü pazularını gösteremiyor..

Fakat pariteye rağmen içeride dolar/tl 4,880'lerde..Hiç iyi bir durum değil..

Globalde bir panik başlasa, yada dolar pazularını gösterse, ne olacak..

Tahmin etmek zor değil..

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Yapılandırma deyince dün tipik bir olay oldu; 3 katlı evinin bodrum katını suriyeli aileye kiraya veren vatandaş, 3 aydır kirayı alamadığını ileri sürerek kiracısının elektrik ve suyunu kesmiş. Onlar da 8-10 erkek ev sahibinin kapıya dayanmış ve '' borcumuz borç kardeşim, ben Türk işadamından ücretimi alamadım ve sana ödeme yapamadım. Gel patrona gidelim sor, patron bana ödeme yaptığında bende sana kirayı öderim , suyumu elektriğimi aç. Siz nasıl müslümansınız? Polis çağırırım, hapisten çıkamazsınız '' gibi gözdağı veriyorlardı. Tüm sokak balkonlardan tiyatro gibi izledik.

Bu da vatandaş yapılandırması olsa gerek.
    Kiracının elektriğini ve suyunu kesmek insan haklarına aykırıdır diyorlar..dolayısıyla kesilemezmiş..

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), yarın 'tarife' başlıklı tek gündem maddesiyle özel bir toplantı yapacak. Elektrikte yüzde 4-5, doğalgazda yüzde 9 düzeyinde bir zam bekleniyor.
    Şu enflasyon işi sakat..pek gelecek vaat etmiyor..pamuk eller cebe..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Kiracının elektriğini ve suyunu kesmek insan haklarına aykırıdır diyorlar..dolayısıyla kesilemezmiş..

devlet kesince ne hakkı oluyor ya da devlete kiracıysan istediğin kadar fatura ödeme o zaman..?

Sayfa 423/777 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •