Sayfa 73/711 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 577 - 584 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Şirketin yabancıya satılma ihtimali nedir peki?

Yatırım tavsiyesi değildir!
    Murat ulkerin isi bu, adam piyasada isim yapmis batik sirketleri degerlendirip allayip pullayip yabanciya pazarliyor ama ilginc olan kendi alaninin bazen cok disina tasiyor.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Küçük yatırımcı pisikolojisi güzel bir örnek [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Valla super olmuş.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Valla ben hiç üzerime alınmadım dağdan gelip bağdakini kovmak yok öyle[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Ben üstüme alındım, hem de direk bana söylüyor ve benim gibilere ama korkumdan satamıyorum. Zarar büyük. Bir de acemilik var, hala teknikle değil hislerle hareket etmemin dayanılmaz cazibesi.

5. ALINTIDIR (Aksakal)

destek ve direnclere olan inanci yok etmek icin en iyi kullanilan yontem ofiyat bolgesini sık sık ihlal eden bir testere bolgesi yaratmaktir...
    bu algi yaratilirsa orayi stop icin mihenk yapan yatirimci destegin yahut direncin calismayacagina olan inancini pekistirir ve stop noktasinda istekli olur...

AMA DAHADA ONEMLISI BU ALGI YARATILDIKTAN SONRA KY MALI GENELDE TEKRAR YUKSELMEYE BASLAYINCA SATAR.... STRESI ARTMISTIR HIISSEYE VE TEKNIGINE GUVENI SARSILMISTIR... GENELDE KY NIN YUKSELISE BASLADIGI ANDA SATISA GECTIGI HAREKET BUYUK HAREKET OLUR ....

hacim konusuna gelince....
    evet benim fiyattan sonraki en onemli gosrergem hacimdir zaten istisnalar olsada indikator vs kullanmam.... testere bilgelerinde bu iyi bir yol gostericidir... bu bolgelerdede ky dususlerde dgil cikislarda satar aman satalim kurtulalim dusuncesiyle .... bu bolgelerde yukaridada soyledigim gibi ters stopta denilen cüzi karla hisseden cikma sozkonu olur ... soyle dusunun ky genelde zararda stop uygulamaz beklerhisse dusmeside durumu degistirmez daha cok dustukce zarari dahs cok artan ky daha cok bekleme meyili gosterir bu durumdada eger spek mal toplamak istiyorsa toplayamaz.... bunun yerine dususlerde korkutup ufak yukswlislerde korkup riskten kacmak isteyen ve zararsiz cikma imkani bulan ky nin malini almaktır..

Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    ALINTIDIR (Aksakal)

destek ve direnclere olan inanci yok etmek icin en iyi kullanilan yontem ofiyat bolgesini sık sık ihlal eden bir testere bolgesi yaratmaktir...
    bu algi yaratilirsa orayi stop icin mihenk yapan yatirimci destegin yahut direncin calismayacagina olan inancini pekistirir ve stop noktasinda istekli olur...

AMA DAHADA ONEMLISI BU ALGI YARATILDIKTAN SONRA KY MALI GENELDE TEKRAR YUKSELMEYE BASLAYINCA SATAR.... STRESI ARTMISTIR HIISSEYE VE TEKNIGINE GUVENI SARSILMISTIR... GENELDE KY NIN YUKSELISE BASLADIGI ANDA SATISA GECTIGI HAREKET BUYUK HAREKET OLUR ....

hacim konusuna gelince....
    evet benim fiyattan sonraki en onemli gosrergem hacimdir zaten istisnalar olsada indikator vs kullanmam.... testere bilgelerinde bu iyi bir yol gostericidir... bu bolgelerdede ky dususlerde dgil cikislarda satar aman satalim kurtulalim dusuncesiyle .... bu bolgelerde yukaridada soyledigim gibi ters stopta denilen cüzi karla hisseden cikma sozkonu olur ... soyle dusunun ky genelde zararda stop uygulamaz beklerhisse dusmeside durumu degistirmez daha cok dustukce zarari dahs cok artan ky daha cok bekleme meyili gosterir bu durumdada eger spek mal toplamak istiyorsa toplayamaz.... bunun yerine dususlerde korkutup ufak yukswlislerde korkup riskten kacmak isteyen ve zararsiz cikma imkani bulan ky nin malini almaktır..

çok faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by fato Yazıyı Oku
    çok faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkürler.
    Rica ederim,elimden geldiğince böyle deneyimli ustaların düşüncelerini paylaşarak arkadaşlara farklı bakış açısıyla faydalı olmak,sonuçta bu tür tecrübelerden feyz almak insanı motive ediyor doğrusu [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8. Borsa duayeni Warren amca ne demiş (“Başkaları açgözlülük yaparken korkun ve sadece başkaları korkarken açgözlü olun”)[emoji846]

Sayfa 73/711 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •