Sayfa 338/1252 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartılmış.
    her sene ısrarla sorulur arefe günü lakin tatil ilan edilmiş borsa açık mı, açıksa seans ne zaman sona erecek..?

kıstas şudur, bankalar açık mı, açık ne kadar süreyle yarım gün, o zaman borsa da yarım gündür..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/e...geldi-40914319

Artik daha az tuketecegiz.
    Kullanmadigimiz zaman elektrikli aletlerin fislerini cekelim.
    Stand by konumunda da elektrik kullanir bu araclar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. devlet faizleri artırmadan tl mevduatı cazip kılmak neden istemez anlamıyorum şu %15 stopaj kesintisini %10'a düşür,uzun vadeleri de %6-7 yap reel getiri daha çok artsın faiz artırmadan bir parça kur ferahlamış olur,cidden akıllarına mı gelmiyor acaba yoksa çok mu zararı olur devlete,faiz artırılmayacak kadar reel sektör kötü durumda onu anladık,ama kur 5 üzerine yerleşirse enflasyona maliyet baskısından yeniden etki edecek yıl sonu %20 bile olabilir o zaman,reel faiz verilmedikçe bu sarmal devam edecek gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    devlet faizleri artırmadan tl mevduatı cazip kılmak neden istemez anlamıyorum şu %15 stopaj kesintisini %10'a düşür,uzun vadeleri de %6-7 yap reel getiri daha çok artsın faiz artırmadan bir parça kur ferahlamış olur,cidden akıllarına mı gelmiyor acaba yoksa çok mu zararı olur devlete,faiz artırılmayacak kadar reel sektör kötü durumda onu anladık,ama kur 5 üzerine yerleşirse enflasyona maliyet baskısından yeniden etki edecek yıl sonu %20 bile olabilir o zaman,reel faiz verilmedikçe bu sarmal devam edecek gibi.
    Bu dediğiniz sadece faydasından bahsetmişsiniz. Bütçe açığını artırıcı olumsuz etkileri olmayacak mı? Bu açığı finanse etmek için daha fazla borçlanılacak ve faizler artacak diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    her sene ısrarla sorulur arefe günü lakin tatil ilan edilmiş borsa açık mı, açıksa seans ne zaman sona erecek..?

kıstas şudur, bankalar açık mı, açık ne kadar süreyle yarım gün, o zaman borsa da yarım gündür..
    Borsa ve bankalar açık. Umarım forumda açık olur...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sanayiye zam yapacaklarına kaçakla mücadele etseler iyi olacak sanırım.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sadece elektirik kaçagıyla degil,tüm kaçaklarla mücadele edilsin...23-24 yasında belediye çalışanlarının altında belediye araçları hafta sonu piyasa yapıyorlar...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

7. 2 yıllık tahvil %21.06 !!!!!!!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2 yıllık tahvil %21.06 !!!!!!!
    Bende onu yazacaktım.

Hükümet faizi ne kadar sıkarsa o kadar büyük zıplama yapacaktır.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 338/1252 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •