Sayfa 378/1252 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Hatam olursa daha bilgili ve deneyimli arkadaşlar beni düzeltirler umarım.

Öncelikle eğer birikiminiz toplamı 250k altındaysa ....

....
    sn gk1986..

elinize emeğinize kaleminize sağlık. ancak bu kadar yalın ve anlaşılır anlatılabilirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Bu arada %80 dolarda olan biri olarak bu derece hızlı kur yükselmesinden kim nasıl mutlu olabilir anlamıyorum. Burası ülkemizse, anamız babamız, eşimiz dostumuz, hatıralarımız buradaysa muhakkak zarar görürüz, bunun istisnası olacağını sanmıyorum. Dolarda tutulan para her halükarda varlığınızın bir kısmı ve benim kişisel amacım zararımı sınırlandırmak, kar etmek değil.
    Saniyorum buradakilerin buyuk cogunlugu bir korunma icgudusu ile dolar aliyorlar veya alamamis olanlar bu duygularla Ahme'ye dislerini gicirdatiyorlar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Artık tl. mevduatla olacak gibi değil ülkenin gidişi kötü görünüyor, vadelerin günü dolunca büyük miktarda dolara geçeceğim, uygun alım yeri bulmakla da uğraşmadan direk o gün kur neyse alacağım ama doları nereden almak gerekiyor, paralar burgan da direk oradan mı alayım, yoksa biraz zor ama parayı çekip döviz bürosuna mı gitmek daha uygun olur?

4.  Alıntı Originally Posted by dotrak Yazıyı Oku
    teşekkürler hocam. sürekli güncelmidir liste ?
    Hergün güncellemeye çalışıyorum. Oran paylaşım sayısına göre biraz daha kısa/uzun oluyor güncelleme aralığı
    Son düzenleme : yuji; 03-08-2018 saat: 08:19.

Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Artık tl. mevduatla olacak gibi değil ülkenin gidişi kötü görünüyor, vadelerin günü dolunca büyük miktarda dolara geçeceğim, uygun alım yeri bulmakla da uğraşmadan direk o gün kur neyse alacağım ama doları nereden almak gerekiyor, paralar burgan da direk oradan mı alayım, yoksa biraz zor ama parayı çekip döviz bürosuna mı gitmek daha uygun olur?
    Burganı bilmem ama para miktarı çok düşük değilse bankalardan da güzel fiyat alınabilir. Doları bankada tutacaksanız yada fiziki çekip kasada dahi tutacaksanız hiç düşünmeden bankadan almaya çalışın derim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Artık tl. mevduatla olacak gibi değil ülkenin gidişi kötü görünüyor, vadelerin günü dolunca büyük miktarda dolara geçeceğim, uygun alım yeri bulmakla da uğraşmadan direk o gün kur neyse alacağım ama doları nereden almak gerekiyor, paralar burgan da direk oradan mı alayım, yoksa biraz zor ama parayı çekip döviz bürosuna mı gitmek daha uygun olur?
    Bankalarin kurlari arasinda pek bi fark yok.
    Ben para nerede ise o bankanin internet bankaciligindan aldim.
    Sonra da en yuksek faizi verene fiziki olarak tasidim
    Bir gun onceden su kadar dolar hazirlayin deyince sorun olmuyor.
    Subeleri biribirlerine yakin sectim. Birinden cikip az bi yuruyusle digerine giriyorum.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hergün güncellemeye çalışıyorum. Oran paylaşım sayısına göre biraz daha kısa/uzun oluyor güncelleme aralığı
    Bu basliga en buyuk hizmeti sen veriyorsun.
    Syg,

8. Ülkenin durumu vahim. Dolar 5'in üzerine çıktığı için mi? Belki de ama daha vahimi Hürriyet gibi bir gazetenin bunu haber yapamaması.

Hürriyet'in online sitesindeki manşetler şöyle:

1- Vampir Kelebekler
    2- Binlerce kiralık ev aranıyor. ( Müstakbel üniversiteli öğrencilerin muhtemel ev talepleri)
    3- Otobüslerde yeni dönem
    4- İlk ve son karar Erdoğan'da (Sanki birilerinin şüphesi varmış gibi)
    5- Beşiktaş Futbol Kulübünde büyük kriz..

Görüldüğü gibi doların çıldırması ana manşetlere girmemiş.

İkinci seviyeden 15 manşet daha var, onlara göz atıyoruz orada da dolar haber olmamış. Nihayetinde ekonomi sayfasına girince 6. manşet olarak doların durdurulamaz yükselişini öğrenebiliyorsunuz.

Bir ülke sıkıntılardan dolayı batmaz, herşeyin çaresi vardır ama sıkıntınız varsa ve bunun farkında değilseniz batışınız kaçınılmazdır. Şimdi yaşadığımız durum da tam budur. Ülkeye bağlanmış son umutlar da buhar olup uçmaktadır. Yazık ki ne yazık..
    Son düzenleme : ekfuture; 03-08-2018 saat: 09:21.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 378/1252 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •