Artýk tl. mevduatla olacak gibi deðil ülkenin gidiþi kötü görünüyor, vadelerin günü dolunca büyük miktarda dolara geçeceðim, uygun alým yeri bulmakla da uðraþmadan direk o gün kur neyse alacaðým ama dolarý nereden almak gerekiyor, paralar burgan da direk oradan mý alayým, yoksa biraz zor ama parayý çekip döviz bürosuna mý gitmek daha uygun olur?
Bankalarin kurlari arasinda pek bi fark yok.
Ben para nerede ise o bankanin internet bankaciligindan aldim.
Sonra da en yuksek faizi verene fiziki olarak tasidim
Bir gun onceden su kadar dolar hazirlayin deyince sorun olmuyor.
Subeleri biribirlerine yakin sectim. Birinden cikip az bi yuruyusle digerine giriyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Ülkenin durumu vahim. Dolar 5'in üzerine çýktýðý için mi? Belki de ama daha vahimi Hürriyet gibi bir gazetenin bunu haber yapamamasý.
Hürriyet'in online sitesindeki manþetler þöyle:
1- Vampir Kelebekler
2- Binlerce kiralýk ev aranýyor. ( Müstakbel üniversiteli öðrencilerin muhtemel ev talepleri)
3- Otobüslerde yeni dönem
4- Ýlk ve son karar Erdoðan'da (Sanki birilerinin þüphesi varmýþ gibi)
5- Beþiktaþ Futbol Kulübünde büyük kriz..
Görüldüðü gibi dolarýn çýldýrmasý ana manþetlere girmemiþ.
Ýkinci seviyeden 15 manþet daha var, onlara göz atýyoruz orada da dolar haber olmamýþ. Nihayetinde ekonomi sayfasýna girince 6. manþet olarak dolarýn durdurulamaz yükseliþini öðrenebiliyorsunuz.
Bir ülke sýkýntýlardan dolayý batmaz, herþeyin çaresi vardýr ama sýkýntýnýz varsa ve bunun farkýnda deðilseniz batýþýnýz kaçýnýlmazdýr. Þimdi yaþadýðýmýz durum da tam budur. Ülkeye baðlanmýþ son umutlar da buhar olup uçmaktadýr. Yazýk ki ne yazýk..
Son düzenleme : ekfuture; 03-08-2018 saat: 09:21.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri