Sayfa 50/55 İlkİlk ... 404849505152 ... SonSon
Arama sonucu : 435 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Temettü ile ilgili herşey

1. Gelen temettülerden sonra aracı kurum veya bankanız sizden temettü saklama komisyonu ve bsmv ücreti kesiyor mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by adventure85 Yazıyı Oku
    Gelen temettülerden sonra aracı kurum veya bankanız sizden temettü saklama komisyonu ve bsmv ücreti kesiyor mu?
    kurumum: tacirler
    kesinlikle saklama ücreti alınmıyor.her temettüden çok küçük bir orana borsa komisyonu kesilir.
    diğer aracı kurum ve bankalardaki ücretler için şu siteye bakabilirsiniz. http://aracikurumlar.net/
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by adventure85 Yazıyı Oku
    Gelen temettülerden sonra aracı kurum veya bankanız sizden temettü saklama komisyonu ve bsmv ücreti kesiyor mu?
    kesinlikle öyle bir şey yok
    borsa yatırımcılar içindir.

4. Uzun süreli temettü için hisse biriktirmek istiyorum. Çimento, gıda ve finans sektöründen. Finans sektörü için crdfa ve isyat arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı olur sizce. Saygılarımla...

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. index bilgisayar temettü açıkladı pay başına net 0,46 TL

Alıntı Originally Posted by zombiborsa23 Yazıyı Oku
    Uzun süreli temettü için hisse biriktirmek istiyorum. Çimento, gıda ve finans sektöründen. Finans sektörü için crdfa ve isyat arasında kaldım. Hangisi daha mantıklı olur sizce. Saygılarımla...

hisse ismi verilmez biliyorsun
    ama mutlaka otomotiv ve savunma sanayiinden de en az birer hisse eklemelisin
    borsa yatırımcılar içindir.

7.  Alıntı Originally Posted by mikroyatırım Yazıyı Oku
    hisse ismi verilmez biliyorsun
    ama mutlaka otomotiv ve savunma sanayiinden de en az birer hisse eklemelisin
    Yorum için teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by adventure85 Yazıyı Oku
    TEB kesiyor. Pılımı pırtımı topladım hemen.

Sayfa 50/55 İlkİlk ... 404849505152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •