Sayfa 543/1023 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bu akşam için 5.25 beklentiminde bir tadı kalmadı çıtayı yükseltip 5.35-40 yapıyorum var mı artıran ?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu akşam için 5.25 beklentiminde bir tadı kalmadı çıtayı yükseltip 5.35-40 yapıyorum var mı artıran ?
    Su akar yolunu bulur.!!
    Büyük resimde 20 li rakamları görmeye başladım.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Asrın liderimizin işaretiynen yastığımın altındaki dolarlarımı Kanal istanbul procesisine gömmeye karar verdim,

emme beleş traş kampanyası bekliyom..

4. Saltanat gelmeden ekonomi düzelmez,sistem değişikliği şart,hala çok başlılık var..!

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu yaşadıklarınızda DOLARI kaçırdık bari BORSAYA girip malı oradan kaldıralım diyenlere kapak olur umarım.
    Kesinlikle oyle ..dolar hep portfoyumde az cok oldu
    ama 4.92 den itibaren %100 dolar a gectim çok şükür viob da olunca 24 saat izlemeye basladım.maalesef artınca soygundan malımızı kurtarabildiğimiz için sevinirken soyulan memleketimiz için endişe duyuyoruz.
    benim şahsi fikrim aslında uzun vadede memleket için de hayıra vesile olabilir cunku kurutuluş için cok şiddetli bir dip yapmamız lazım diye düşünüyorum.enazından toplumun ekonomik yapısı homojoniteye kavusursa toplum geneli istatistikdeki normal dağılım ozelliklerine kavusur ve şuan enaz %30-40 dağılım dışı kalan kesim sisteme duhul edebilir

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    boş ver sivri sineklerle uğraşma bataklık ortada dururken.!!
    Bataklığı kurutmak beter olmadan çok zor beter olunacak ki sivirsinekler kalmasın.

7. 5,24 ten sattım.. 4,08 den alacağım hayırlısıyla.

Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Kesinlikle oyle ..dolar hep portfoyumde az cok oldu
    ama 4.92 den itibaren %100 dolar a gectim çok şükür viob da olunca 24 saat izlemeye basladım.maalesef artınca soygundan malımızı kurtarabildiğimiz için sevinirken soyulan memleketimiz için endişe duyuyoruz.
    benim şahsi fikrim aslında uzun vadede memleket için de hayıra vesile olabilir cunku kurutuluş için cok şiddetli bir dip yapmamız lazım diye düşünüyorum.enazından toplumun ekonomik yapısı homojoniteye kavusursa toplum geneli istatistikdeki normal dağılım ozelliklerine kavusur ve şuan enaz %30-40 dağılım dışı kalan kesim sisteme duhul edebilir
    Merak etmeyin herkes duhul olacak da Doların çıkışından bana ne diyen kesim bu işten en büyük moku yiyen güruh olacak.

Sayfa 543/1023 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •