Sayfa 567/1023 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Adamlar bizim argoyu da iyi biliyor , fiyat 5,31

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez min 500 baz puan faiz arttırmalı acilen ..
    merkezin böyle bir yetkisi var mı. tövbe tövbe siz hangi ülkede yaşıyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    3-4 sene önce detaylı bir yazı okumuştum. Sanıyorum mahkeme suçlu buluyor ama bulunduğu konum itibari ile oluşan çekinceler nedeniyle ileride bu göreve getirilecek bürokratları korkutmaması açısından gereken ceza verilmedi gibi bir durum vardı. Zira sanırım kanunda bu tür kritik görevlerdeki bürokratlar için belirli pragmatizasyon kuralları var. Bu kurallar da ceza vermeyi engelliyor olabilir. Tartışmaya açık bir konu.
    Gazi erçel bu konuda ceza almıştır. Detayları nette bulabilirsiniz . Gerçi o zamandan bu zamana mevzuat epey değişmiş olabilir..

Sanırım iktidar değişiklikliği dönemlerine rastlarsa eski iktidarın burökratlarının ceza alma ihtimalleri daha yükseliyor..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Bu kadar sessizlik hayra değil.
    Ekonomik olarak aynı vurdumduymazlıkla sadece politik olarak doğruları yapsalardı bile dolar şu an maximum 4,0-4.25 arasında olabilirdi. Hem ekonomi için adım atılmıyor hem iç ve dış politika rezalet seyrediyor. Daha ekonomik etkileride görülünce dolar günde 1tl 1tl gider bu gidişle.
    Üstelik hiçbirşeyde yapmıyorlar artık kasıtlı yaptıklarına inanmaya başlayabilirim. Milleti sokaklara döküp molla devrimi yaptırabilirler zaten başkanlık var ondan sonra vur saza...
    Ytd

5. Merkez bankasının bağımsızlığı var gibiydi ama yoktu ve yok oldu gitti.
    Merkezin elini koluna bağlarsan köpek balıkları gelir ham yapar piyasanı.

6.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Gazi erçel bu konuda ceza almıştır. Detayları nette bulabilirsiniz . Gerçi o zamandan bu zamana mevzuat epey değişmiş olabilir..

Sanırım iktidar değişiklikliği dönemlerine rastlarsa eski iktidarın burökratlarının ceza alma ihtimalleri daha yükseliyor..
    Durum muğlak, mahkemenin ceza verdiğini ben de okudum, ama kendisi herhangi bir hüküm giymedi veya bir ceza infaz edilmedi diye biliyorum. Çok düşük bir para cezası uygulanmış diye okumuştum. (500-1000TL gibi).

Hesabındaki 57.500TL'yi devalüasyon kararı aldığı anda 0.67TL den 86.500USD olarak dolara dönmüş ve bir sonraki gün devalüasyon kararını uygulayarak Türk lirasını serbest dalgalanmaya bırakan dalgalı kur rejimine geçirmiştir.
    Kendisinin ismi Gazi Erçel'dir. Dönemin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanıdır. Nisan 1996'da göreve atanmıştır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by EKK Yazıyı Oku
    1'den 2'ye çıkış 12 yıl,
    2'den 3'e çıkış 2 yıl,
    3'ten 4'e çıkış 2 yıl civarı,
    4'ten 5'e çıkış 4 ay
    5'ten 6'ya çıkış
    Üstel fonksiyon grafiği çizilir sanırım

8. Rahip brunson karsılıgında hukumetin istekleri varmıs dolaylı imf kredisi halkbankası cezasının az olması şu an onun restlesmesini yasıyoruz rehine krizine döndu çıkanda geri dusmedigi icin geride bu fiyatlardan geri gelmez herhalde..

G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 567/1023 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •