Sayfa 481/1252 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Böyle bir konjonktürde, dolar 5,30 olmuşken garanti bankası nasıl %3 prim yapabiliyor biri bunu izah edebilir mi dostlar?

şaka gibi değil mi ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    şaka gibi değil mi ?
    Ben gerçekten neyi nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum galiba, o yüzden bizim gibi adamlara döviz, borsa filan haram

3. 1 gram mantık yok borsada, para kazanmak şans işi

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    şaka gibi değil mi ?
    BIST dolar bazında ucuzladı deyolarrrr[emoji51] yetişen alıyor kapanın elinde kaliyor

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yönetici; kat maliklerinin haklarını korumakla görevlidir. Tıpkı bir vekil gibi davranır. Bu ifade Kat mülkiyet kanunundan. Ülke yöneticisi de aynı değil mi ? Seçmenler, kendi haklarını ( doğal olarak ülkenin haklarını ) korumaları için seçer yönetimi. Ama yönetici '' benim memurum, benim polisim vb. ' derse iş kişiselleşir. O zaman benim dediklerinin ücretini kendin ödemen gerekir. Özel sektör - benim işçim - diyebilir. Devlet bana dövizini, altınını sat, sisteme sok dediği zaman benim zararımı değil, kazanmamı sağlamalı. Yani yabancı yatırımcı dedikleri fonlara stopaj %0 yerliye- bana- %15 . Böyle mi korunuyoruz. Sonra bende döviz almaya yönelince suçlamayınız.
    Bugün ODTÜ işletmeden prof. PAMİR , aynen benim dediğime dikkat çekti. TL. mevduat vergilerini ya kaldırın yada %5 lere çekin, bakın vatandaş size nasıl yardımcı oluyor dedi. Şu anda 5 milyon üstü TL. si olanlar özel müşteri kapsamında %20 - 21 rahat alırken 100- 500 arasına '' sen fakirsin uzak dur, kalabalık etme '' muamelesi yapılıyor.
    bunu herkes için düşünürseniz güzel, kendiniz için düşünürseniz kötü.. mesela siz %25 alın , başkası %25 alınca rahatsızlık istiyorsanız bir problem var demektir, dahası sizden çok faiz alana, konuttan kazanana batsın, ölsün diyorsanız o da kötü..

herşey niyettir, zihniyettir..

size fakir muamelesi yapan kişinin zihniyeti bozuktur, alet olmayın ruhununuzu bozmayın , zira bozarsanız sizde onlar gibi olursunuz.

sevgiler.

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ben gerçekten neyi nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum galiba, o yüzden bizim gibi adamlara döviz, borsa filan haram
    gel gel diyorlar,
    ucuz mal bunlar
    batan geminin malları
    bedava diyorlar..

alıcı yoksa fiatı yukarı çekerler
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. cocukluk arkadasım var organize sanayi bolgesinde ottomotiv tamponu ve ve ic aksam malzemeleri ureten fabrikası vardı ...4 ay once gittigimde 16 iscisi vardı simdi 9 iscisi var boyle giderse kapıya kilit vuracagım diyor ..dolarla mal alıyor adam diyelim 4.80 den aldı musteriye o fiyattan veriyor ama teslim edesiye dolar oluyor 5.10 ...4.80 den musteri kaybetmemek icin malı teslim ediyor ..30 kurus zarar yazıyor ...daha gecen gun 20 000 araclık filo sirketi battı ....bir yere oturup yemek yiyorum herkes elinde telefon birbirine abi dolar su olmus dolar bu olmus diyor ...ama kimse faiz su olmus demiyor...insanların gunluk hayatını faiz degil dolar belirliyor bu ulkede ...bunu ben biliyorum sade vatandas olarak ama devleti yonetenler anlamıyor bırturlu .

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Valla dünkü havaya göre endeksin ciddi eksi yapması lazımdı. Şuan nerdeyse %2 artida. Borsa mantığa göre değil, kumar mentalitesi ile hareket ediyor. Kart da ellerinde olduğuna göre kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar

Sayfa 481/1252 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •