Sayfa 653/1023 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Türkiye'deki mali piyasaların istikrarsızlığı göz önünde bulundurulduğunda Ankara'nın Washington karşısındaki manevra alanının dar olduğu görülüyor. Türk heyetinin Washington temaslarından başarıyla çıkmasının en iyi ihtimalle kısıtlı bir rahatlama sağlaması bekleniyor. Bunun nedeni, yabancı yatırımcıların kaygılarının temel mali dengesizliklerden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu dengesizliklere yanıt vermemesinden kaynaklanıyor. Dorian Jones

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tüpçünün yeni bir gaz vermesini bekiliyorlar bu sayede ancak shortçuların mıçını açıkta bırakabilirler.
    Tüpçü ve o gibiler yakında,
    Halk bankasını,ziraat bankasını, vakf bankı Araplara milyar dolarlara talip var..
    Dolarlar akacak başlıklarıyla yalan haber yazmaya başlarlarsa hiç şaşırmam.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bir avuç şirkete 130 milyar dolar Hazine garantili borç
    Hükümetin uygulamaya geçirdiği Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) projeleri için 25 ila 30 yıl arasında bir avuç şirkete ödenmesi gereken yaklaşık 130 milyar dolar Hazine garantili borç, avro ve dolar kurunda yaşanan artışla büyüyor.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...li-borc/208766

Adam niye umutabi gibilere Dolarınızı bozun Tl ye geçin diyor anladınız mı ? Yandaşın borcunu benim gibilerin parasıyla kapamak istiyorlar da bizim alnımızda KERİZ mi yazıyor ? Dolarda yükseliş kaçınılmaz... Bu borcu nasıl yedilerse öyle ödesinler yerken bize vermediler öderken de bizden CENT gelmez hadin bakim.

Bugün bir arkadaş daha aradı, babası adam 80 yaşında parkinson dan muzdarip, dediki `haberim yok geçenlerde gitmiş tüm Tl leri ni 4.80 den 500 bin USD `a çevirmiş ben yeni gördüm sence bu fiyatlardan bozdursun mu?` Tam adamına sordu he dedim ki ben olsam sıkı sıkıya sarılır hatta iyice güvene alırdım. Dedi sağ ol söyliyeyimde öyle yapsın. Kısacası 80 yaşında ki parkisonlu amcamız bile durumdan kendine pay çıkarmış, ülkenin psikolojik durumu bu gerisini ben bilmem ülkeyi yönetenler bilir.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bloombergteki soytarı yorumcuların yarısı da yıllarca devam eder diyordu.QE sonsuz olmak zorunda diyeni bile duydum,şu keçi sakallı nuri sevigen mi nedir hıyar görürsünüz bitiremiyecekler QE sonsuz diyordu. .
    QE'lerde sıkılaşma başlamadı daha, zurnanın ilk deliğindeler. Şirketler sanki çok ucuzmuş gibi kendi hisselerini almaya başladılar. Japonya örneği QE sonsuz olabilir..

İnşaat sektöründe borç krizi: İki şirket konkordato istedi
    Sedyol İnşaat ve Payas İnşaat konkordato talebinde bulundu. İki şirket de farklı projelerde üstlenici olarak faaliyet gösteriyor.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...-istedi/208794

Zayıf halka beton ve enerjide her gün yeni konkordatolara selam DOLARDA çıkışa devam . Bana ne Dolardaki çıkıştan öylemi ! Peki paşam yarın öbür gün yeni yeni batışlar geldiğinde ve sizin gibilerde tenkisata uğradığın da aynı şekil çığırtısınız .

7. Eksen kayması yapalım derken,eksen bize kayacak

Sayfa 653/1023 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •