Sayfa 677/1252 İlkİlk ... 1775776276676756766776786796877277771177 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aldığın malı daha yükseğe satamıyorsan nasıl kar edeceksin,
    makas kimi bankada 30 kuruş,kimisinde 60 kiminde 1 tl.

trene son durak da binmek zarar yazar....

6.80 den dolar aldın kaç tl ye satmaya planlıyorsun (makas 1 tl )

risk yönetimi bilmeyen zarar yazacaktır...
    at yarışı oyna daha iyi
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Powerpc hep demişti dolar alamayacak duruma gelecek ..resmen görmüş bu günleri ..hakikaten alınamıyor ..makas aralıklarından ,yüksek volatiliteden vs..
    Elimde sürekli güncellenen İngiltere'den veri seti var sizin ulaşamayacağınız veriler var diyordu kimse inanmamıştı adam haklıymış.

3. çözüm ,

yatırımlar acil değilse durdurulacak
    başlanmadıysa beklenecek.
    büyüme küçültülecek,
    devlet harcamalarında büyük kemer sıkılarak tasaaruf edilerek
    bütçeden fon ayrılacak,
    döviz borcu olan sektör büyük şirketler özellikle stratejik olanların döviz borcu sabitlenecek
    hatta döviz borcu uygun bir kurda TL ye çevrilip yeniden yapılandıralacak.
    basiretsiz ve gereksiz şirketlerin batmasına müsade edilecek ( kol kesilecek)

bankacılık ve finans sisteminin oluşacak zararları tasarruf edilen fonlardan tazmin edilecek.

dış ticaret açığı dengelendiği zaman
    serbest kur baskılanarak duvara çakılacak (yüksek faiz silahı ile)
    böylecelikle kur enflasyonunun önüne geçilecek.

doktorun acı reçetesi budur.

not: bunları yaparken ekonomiyi yönetenlerin ustalığı zamanlama ustalığıyla değerlendirilir.
    time-schedule en önemli husus.
    Son düzenleme : TOPRAK-SERDAR; 12-08-2018 saat: 13:19.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. BES emeklilik ve TEFAS yatırım fonlarında böyle bir risk yok. Kuru gün sonu kapanıştaki en yüksekten hesaplıyorlar. :-) sadece satarken valör zamanını doğru tutturmanız lazım. Kur gün içi iniş çıkış yaparsa en düşük veya en yüksek yakalam şansınız yok. Trade etmeye uygun değiller.

Ben döviz alıp satmak yerine ALTIN veya yabancı fonlara yatırım yapan BES veya TEFAS fonlarını şimdilik daha risksiz buluyorum.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Aldığın malı daha yükseğe satamıyorsan nasıl kar edeceksin,
    makas kimi bankada 30 kuruş,kimisinde 60 kiminde 1 tl.

trene son durak da binmek zarar yazar....

6.80 den dolar aldın kaç tl ye satmaya planlıyorsun (makas 1 tl )

risk yönetimi bilmeyen zarar yazacaktır...
    at yarışı oyna daha iyi

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Powerpc hep demişti dolar alamayacak duruma gelecek ..resmen görmüş bu günleri ..hakikaten alınamıyor ..makas aralıklarından ,yüksek volatiliteden vs..
    tl mevduatçı olarak bizleri mengeneye almışlar bizde burada oran paylaşıp hayal aleminde yaşıyormuşuz

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tl mevduatçı olarak bizleri mengeneye almışlar bizde burada oran paylaşıp hayal aleminde yaşıyormuşuz
    https://www.youtube.com/watch?v=o6PZsAitVCc
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Sayın dudu neredesin bak Çanakkale bahçe domatis alıyorum 4 TL den miss gibi hemde marketten...sen şimdi 10-15 TL den aldım dersin hayiflanirsin.....biraz şöyle caddeden çıkmayı dene sanırım araban da var ....ha alışveriş azsa benzin parasına değmez o ayri..şöyle Küçükyalı Maltepe Kartal Ümraniye semtlerine git...yumurta kolide düşüş var 15 TL den aldım ...tavuk but kilo 8 TL den ....az sonra mangali yakacağım Dudullu tepede

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Sayın dudu neredesin bak Çanakkale bahçe domatis alıyorum 4 TL den miss gibi hemde marketten...sen şimdi 10-15 TL den aldım dersin hayiflanirsin.....biraz şöyle caddeden çıkmayı dene sanırım araban da var ....ha alışveriş azsa benzin parasına değmez o ayri..şöyle Küçükyalı Maltepe Kartal Ümraniye semtlerine git...yumurta kolide düşüş var 15 TL den aldım ...tavuk but kilo 8 TL den ....az sonra mangali yakacağım Dudullu tepede
    perşembe erenköy pazarın dan 5 tl den aldım pempegülü....

Sayfa 677/1252 İlkİlk ... 1775776276676756766776786796877277771177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •