Sayfa 954/1023 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Teslim olmayacağız. Siz dolarla üzerimize gelirseniz, biz de başka yollarla işlerimizi yürütmenin çarelerini arayacağız.

Erdoğan : Dövizdeki hareketlilik) Trabzon'dan ilan ediyorum, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz.

Erdoğan : 81 milyonluk bir ülkeyle stratejik ortaklığını, müttefikliğini, terör örgütleriyle ilişkileri uğruna feda edene 'Hadi güle güle' deriz.
    Neymiş başka yolları ? Allah'a havale etti işte ilahi yardım bekliyoruz. Bir de akçomarlar dua dileniyor kurtuluş için.
    Gördüm arttırıyorum diyorsun da güvendiğin ne meydan okuyorsun.
    Kaprisli sevgili davranışı madem öyle güle güle derim.
    Bunlar altı boş laflar. Neye güvenelim nasıl güvenelim ne olacak.
    Dolar satın dedikçe dolar alıyor insanlar güvensizlikten. Daha kötüsü kendi müritleri herkesten önce herkesten çok alıyor.
    Bugün twiterda gördüm en çok altın alan iller ona en fazla oyu verenler. Rize, Aksaray, Bayburt. Var mı daha ötesi ?
    Milyon dolarlarınızı bozdurun tüm Ak lar. Sonra bizden yardım dilenin.

2.  Alıntı Originally Posted by forexci Yazıyı Oku
    Mesajın tarihine iyi bakmani öneririm ,
    Krdmd o gün %8 yaptı
    BIST %2.25 yaptı
    DAX eksi 1 yapti
    Sadece dolar varantim zararda duruyor ve Eylül vadeli 5.100 kullanımlı ek varant alındı,

Diğer varantlari tahmin edemiyecegin karla kapatıldı
    , mesaji yazdığım günün sabahiyla ogunku borsa hareketine bakıp tekrar özür mesajı yazıp tebrik edersen sevinirim.
    yok etmem

siz bu hızla zaten yazacağım mesajı bile göremeyecek durumda olursunuz
    akıl ve kolaylıklar dilerim..

bu kafayla devam ederseniz bu volatil piyasada en çok 1 ay kalırsınız

3.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    yok etmem

siz bu hızla zaten yazacağım mesajı bile göremeyecek durumda olursunuz
    akıl ve kolaylıklar dilerim..

bu kafayla devam ederseniz bu volatil piyasada en çok 1 ay kalırsınız
    1995 den beri piyasadayim, bizi bitle pireyle tecavuzuyle karıştırma, yarın burda ol ha gitme sakın biyere

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Devlet batma noktasına gelmeden kısa bir süre önce merkez bankası hazine tahvillerini satın almaya başlayacaktır. Genelde bildiğim kadarıyla işleyiş böyle. O nedenle devletlerin batması fiili olarak imkansız. Ama vatandaşlar ve firmalar için aynı şeyi söyleyemeyiz.
    Devletler de borçlanır ve işler ters gidip borçlarını ödeyemeyecek noktaya gelirlerse dükkan kapanır mortu çekerler.. moratoryum terimi buradan gelir zaten 🙂

Mb hazineden doğrudan tahvil almaz. Eskiden yani 2001 krizinden önceydi aldığı zamanlar.. gerçi hazinenin bilançosu bozulduktan sonra mevcut tahvilleri kimin aldığının bir önemi kalmayacaktır..

Şu Tahtakale de 6,20 den dolar satanlar kim ben asıl bunu merak ediyorum?

5. Betona devam mı

Alıntı Originally Posted by forexci Yazıyı Oku
    1995 den beri piyasadayim, bizi bitle pireyle tecavuzuyle karıştırma, yarın burda ol ha gitme sakın biyere
    Ben de burada olacağım. Haklı çıkmanız için dua ederek hem de )) Kaybolmayın bir yere. Takipteyim

8. Eyvallah , ben burdayım sabaha kadar ekranlarim açık burdayım, ama fazla yazmiyim bu kafayla ters bişey söylerim büyüklerimiz vardır saygısızlık olmasın,

Sayfa 954/1023 İlkİlk ... 4548549049449529539549559569641004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •