Sayfa 44/1024 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by TEMEL REİS Yazıyı Oku
    ulan ultra antitayyipçi birisi olarak ben, tramp itiyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti arasındaki varolma savaşından ötürü Reis-i Cumhura sonuna kadar destek vermekte iken burada spekülatif- manipülatif hareketlerin gazına gelip, 3,5 kuruş da çıkar sağlama adına battık bittik naraları atan satılmışları hayretle izliyorum.... korkmayın kardeşim korkmayın ne battık ne de bittik.. batsa batsa gece gece internetten kumar oynayanlar batar...hadi geçmiş olsun...
    Bende seninle ayni fikirdeyim.Burada yazılan yorumları okuyunca( yanlı ve taraflı yorumlar) sanki ülke batmış da bizim haberimiz yokmuş gibi bir algı oluşturuluyor.Ekonomik saldırı ile yapılmak istenen toplumda kaos çıkartarak vatandaşı hükümete karşı kışkırtmak ve ülkeyi dış müdahalelere açık bir duruma getirmek.Yapmamız gereken sağ duyulu davranmak,eldeki mevcut birikimi bu günlerde idareli kullanarak devletinizin ve hükümetimizin yanında olduğumuzu her yerde(bu forumda)bile dile getirerek algıya sebebiyet vermemek herşey geçer biz bize kalırız.Söz konusu vatan ise gerisi teferruat.Allah'a emanet olun

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tohmanhuseyin Yazıyı Oku
    Bende seninle ayni fikirdeyim.Burada yazılan yorumları okuyunca( yanlı ve taraflı yorumlar) sanki ülke batmış da bizim haberimiz yokmuş gibi bir algı oluşturuluyor.Ekonomik saldırı ile yapılmak istenen toplumda kaos çıkartarak vatandaşı hükümete karşı kışkırtmak ve ülkeyi dış müdahalelere açık bir duruma getirmek.Yapmamız gereken sağ duyulu davranmak,eldeki mevcut birikimi bu günlerde idareli kullanarak devletinizin ve hükümetimizin yanında olduğumuzu her yerde(bu forumda)bile dile getirerek algıya sebebiyet vermemek herşey geçer biz bize kalırız.Söz konusu vatan ise gerisi teferruat.Allah'a emanet olun

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bundan sonrası için haklı olabilirsiniz PEKİ NASIL BU DURUMA GELDİĞİMİZİ SORGULAMAK İSTEMİYORMUSUNUZ?

90 lı yıllarda reis yoktu realite o olduğu için herkes hemen maaşını dolara geçerdi.2000 2014 arasında ekonomik realite dövizden uzak durmak şeklindeydi,millet emlağa saldırdı.Şimdi ekonomik realite gene 90 lı yıllarda olduğu gibi.FED faiz artırdıkça dünyada dolar değer kazanır,bizim gibi ülkelerin parası değer kaybeder.Tekraren söylüyorum ben emekli adamım doların artışından sürekli zarar yazıyorum.Bu ekonomik realiteyi gör ama yazma, ona uygun davranma denmesi, tabi kısa zaman için belki başka nedenlerle olabilir ama sür git olmaz.Bu yanlıştır, ülkede değişmesi gerken bir ekonomik düzen var.İnşaat ekonomisi artık bitmeli,kanal istanbul,dışardan borç alınarak yapılan mega projeler falan uzun süre akla getirilmemelidir.

4. A para diye ekonomi kanalı açacaklarmış dolar 3,31 olur

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    trump uyanmış olabilir siper alın
    Ytd

6. 7 tl den dolar alan adama bu oynaklık kalp krizi geçirtir..

"Araba devrilince, yol gosteren cok olur"

Ulen bu araba devrilecek deye, biz yillardir bagirirken kimse yok, simdi millet devlet...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ben bizimkiler Rusya yı örnek alır ona göre aksiyon yaparlar diye bekliyordum demek ki boşuna beklemişim...

Bu durum devam ederse bu doların ateşi sönmez...FED in QT si var DXY var ABD 10 yıllıklar var...var oğlu var....

Hayırlısı diyelim

Sayfa 44/1024 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •